V Tartarose sa bude spomínať na priateľov, cez sviatky sa uskutoční SatanClaus Párty

V srdci Slovenska v Banskej Bystrici sa uskutočnia dve zaujímavé a už tradičné akcie. Najskôr sa pred Vianocami v spoločnosti 4 slovenských skupín bude spomínať na priateľov, počas sviatkov sa predstavia tri kapely počas SatanClaus Párty.

Spomienka na priateľov/Memory of friends

BRUTE (Sk) – death metal
REALMS OF CHAOS (Sk) – extreme death metal
BLOODY REDEMPTION (Sk) – death metal
DADCARE (Sk) – black/grind

Sobota 22.12.2018, Banská Bystrica – RC Tartaros (FB event)

SatanClaus Párty

RECONCERN (Sk) – progressive jazz metal fusion
PSEUDOSAPIENS (Sk) – metal
DEPOSITED FLESH (Sk) – death metal

Utorok 25.12.2018, Banská Bystrica – RC Tartaros (FB event)

Spomienka na priateľov

V sobotu, dva dni pred Štedrým dňom sa v banskobystrickom klube Tartaros bude spomínať na priateľov. „Ako každý rok, tak aj tohto roku sa stretávame na tomto metalovom sviatku – Spomienke na našich metalových-tartarosových súputnikov a priateľov, ktorí už nie sú medzi nami, avšak v našich srdciach ostali naveky,“ hlásajú organizátori.

Fanúšikova sa môžu tešiť na kapely: BRUTE – Metalová stálica na slovenskej death metalovej scéne, REALMS OF CHAOS – Výborná mladá smečka, hrajúca extrémny death metal s technickým prevedením, BLOODY REDEMPTION – Ďalšia death metalová banda so svojim technickým death metalovým prevedením, DADCARE – Nováčik na ug metalovej scéne, zato však už s ostrieľanými hudobníkmi, ktorí majú za sebou nejednu vynikajúcu hudobnú prezentáciu a pôsobili v špičkových kapelách.

SatanClaus Párty

Na 25. decembra je pripravené ďalšie pokračovanie SatanClaus párty, na ktorej sa predstvia zvolenskí inštrumentalisti RECONCERN, metalisti PSEUDOSAPIENS a mladá krv DEPOSITED FLESH.