SABATON začali nahrávať ďalší album, CRADLE OF FILTH plánujú na jeseň pracovať na novej nahrávke

SABATON nahrávajú nový album. CRADLE OF FILTH sa na jeseň zavrú do štúdia. MANOWAR našli gitaristu pre nadchádzajúce turné. SUICIDAL TENDENCIES s novým klipom. CARNAL FORGE zverejnili novú skladbu.

SABATON

Švédi SABATON nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album. „Máme nejaké zaujímavé správy, ktoré vám chceme povedať. Pracujeme na novom albume. Nehovorím, že začíname pracovať, pretože ho práve nahrávame,“ oznámil v krátkom videu frontman Joakim Brodén.

Britská formácia CRADLE OF FILTH bilancovala uplynulý rok 2018 a popri tom nezabudla zmieniť, že na jeseň sa zavrie do štúdia, aby nahrala nástupcu aktuálnej dosky „Cryptoriana – The Seductiveness of Decay“.

Kapela MANOWAR oznámila, že E.V. Martel bude gitaristom počas ich nadchádzajúceho a zároveň posledného turné „Final Battle“. Kapela bola nútená hľadať náhradu za svojho gitaristu Karla Logana, ktorý bol začiatkom roka 2018 obvinený a následne zatknutý za držanie detskej pornografie. Informácie o zatknutí Karla Loganá nájdete na TOMTO ODKAZE.

Crossover/thrash metalová úderka SUICIDAL TENDENCIES nahrala nový videoklip k songu „All Kinda Crazy“ z aktuálnej nahrávky „Still Cyco Punk After All These Years“.

Death/thrash metalisti CARNAL FORGE zverejnili lyric video k novej skladbe „Reforged“ z nového albumu „Gun to Mouth Salvation“, ktorý im vyjde 25. januára u ViciSolum Productions.