MEGADETH vydajú výberovku. Záplava nových videí: WITHIN TEMPTATION, DREAM THEATER, IN FLAMES a ďalších

Máme pre vás prichystanú doslova záplavu videí! MEGADETH chystajú novú výberovku. WITHIN TEMPTATION, DREAM THEATER, IN FLAMES, MISERY INDEX a CANDLEMASS zverejnili nové skladby. SOILWORK, AT THE GATES, JINJER, RHAPSODY OF FIRE, BORN OF OSIRIS a EVERGREY s novými klipmi. TÝR vydajú nový album.

MEGADETH

Legendárna kapela MEGADETH oznámila, že 22. marca vydá novú výberovku „Warheads on Foreheads“. Tá bude obsahovať 35 zremastrovaných hitov podľa výberu Davea Mustainea. Nižšie nájdete aj artwork k tomuto albumu.

MEGADETH – Warheads on Foreheads

Holandská formácia WITHIN TEMPTATION zverejnila lyric video k novej piesni „In Vain“ z ich chystanej dosky „Resist“. Tá oficiálne vychádza 1. februára prostredníctvom Spinefarm Records.

Prog metalisti DREAM THEATER vypustili do sveta novú skladbu s názvom „Fall into the Light“ z novinky „Distance Over Time“, ktorá sa na pulty predajní dostane 22. februára vďaka labelu InsideOut Music.

Švédi IN FLAMES ponúkajú k vypočutiu nový song s názvom „I, the Mask“ z rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde 1. marca prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Americká úderka MISERY INDEX zverejnila novú pieseň „Rituals of Power“ z rovnomennej dosky. Tá k fanúšikom dorazí 8. marca vďaka vydavateľstvu Season of Mist.

Nádielku nových piesní uzatvárajú doom metalisti CANDLEMASS so skladbou „Astorolus – The Great Octopus“ s hosťujúcim Tonym Iommim. Spomínaný song nájdete na ich novom albume „The Door to Doom“, ktorého vydanie je naplánované na 22. februára u Napalm Records.

SOILWORK sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Witan“ pochádzajúcej z pred pár dní vydanej štúdiovky „Verkligheten“.

Death metalisti AT THE GATES vypustili do sveta nový klip k songu „The Mirror Black“ s hosťujúcim Robom Millerom (AMEBIX) z rovnomenného sedempalca, na ktorého B-strane nájdete ešte song „Daggers of Black Haze“. Okrem vinylu vyšlo kapele aj digitálne EP „With the Pantheons Blind“. Na ňom nájdete všetkých 6 bonusových piesní z aktuálnej štúdiovky „To Drink from the Night Itself“ s hosťujúcimi Robom Millerom, Per Boderom (GOD MACABRE) a Mikaelom Nox Petterssonom (CRAFT). Obe špeciálne vydania vyšli 11. januára k európskej časti turné s BEHEMOTH a WOLVES IN THE THRONE ROOM.

Ukrajinská kapela JINJER má na svojom konte nový videoklip k piesni „Perennial“ z nedávno vydaného EP „Micro“. Mimochodom, táto formácia sa už znova predstaví na Slovensku. Koncom januára vystúpi v Majesticu spoločne s AMORPHIS a SOILWORK.

Taliani RHAPSODY OF FIRE natočili nový videoklip k piesni „Rain of Fury“ z chystaného albumu „The Eighth Mountain“, ktorý im vyjde 22. februára u AFM Records.

Djentová formácia BORN OF OSIRIS má nový videoklip ku skladbe „Cycles of Tragedy“ z čerstvej radovky „The Simulation“.

Sekciu videoklipov uzatvárajú melodici EVERGREY s klipom k piesni „Weightless“ z chystaného albumu „The Atlantic“. Ten vyjde 25. januára prostredníctvom AFM Records.

Folk metalisti TÝR oznámili, že 8. marca im u vydavateľstva Metal Blade Records vyjde nový štúdiový album s názvom „Hel“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Fire and Flame“.