Nečakané zmeny v skupine SYMFOBIA: Speváčka Petra Hasarová odišla z kapely

Slovenská skupina SYMFOBIA chystá na rok 2019 viacero prekvapení pre fanúšikov. Jedno však príjemné nie je…

Už onedlho uzrie svetlo sveta očakávaný druhý album skupiny SYMFOBIA nazvaný „Smog of Tomorrow“, kapela chystá mnoho koncertov a noviniek. Jedna správa však fanúšikov tejto kapely istotne zarmúti a sklame.

Petra Hasarová (vpravo) počas vystúpenia SYMFOBIA na Wacken Metal Battle Slovakia 2017 v Bratislave. Foto: Luss

SYMFOBIA, po tom ako sa dostali do povedomia a obľuby fanúšikov, boli známi najmä tým, že majú dve speváčky. Hlavnú Eriku Strečkovú, ktorá je v kapele od začiatku. Dva roky po jej boku vystupovala so skupinou aj Petra Hasarová. A práve mladá speváčka v kapele už nefiguruje.

„S poľutovaním vám oznamujeme, že kvôli časovej zaneprázdnenosti sa Peťka rozhodla opustiť kapelu SYMFOBIA ako stály člen. Chceme sa jej veľmi pekne poďakovať za dva roky, ktoré strávila v našom kruhu. Za jej kreativitu a vždy dobrú náladu, veľa skvelých koncertov a za pomoc pri nahrávaní druhého albumu. Dúfame, že sa ešte spoločne na pódiu niekedy stretneme. Prajeme jej veľa úspechov v ďalšej speváckej kariére aj v súkromnom živote,“ napísala nitrianska kapela v oficiálnom vyhlásení na svojom facebooku.

Fanúšikovia však zúfať nemusia. Kapela má už v hľadáčiku novú vokalistku, s ktorou začala skúšať koncertný program na nadchádzajúcu sezónu. Jej meno sa dozvieme už čoskoro.