OVERKILL a CELLAR DARLING zverejnili nové songy. Pozrite si trailer k filmu o živote Euronymusa (MAYHEM)

OVERKILL zverejnili novú skladbu. CELLAR DARLING prezentujú nový singel. CANNIBAL CORPSE naverbovali nového gitaristu. SWALLOW THE SUN a SICK OF IT ALL natočili nové videoklipy. Pozrite si trailer k filmu „Lords of Chaos“.

OVERKILL

Thrash metalisti OVERKILL vypustili do sveta lyric video k novej skladbe „Head of a Pin“ pochádzajúcej z albumu „The Wings of War“. Novinka oficiálne vychádza 22. februára u Nuclear Blast Records.

Formácia CELLAR DARLING zverejnila nový singel s názvom „The Spell“, ktorý podporila aj videoklipom. Spomínaná skladba pochádza z chystanej rovnomennej štúdiovky. Tá vyjde 22. marca prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Death metalisti CANNIBAL CORPSE oznámili, že počas nadchádzajúcich koncertov im na poste gitaristu vypomôže Erik Rutan (HATE ETERNAL). Rutan nahradí Patricka O´ Briena, ktorý si po decembrovom vyčíňaní musí dať do poriadku svoj osobný život a mentálne zdravie.

Death/doom metalisti SWALLOW THE SUN natočili nový videoklip k piesni „Firelights“ z chystaného albumu „When a Shadow Is Forced into the Light“, ktorý sa k fanúšikom dostane 25. januára vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

Pozrite si trailer k filmu „Lords of Chaos“ režiséra Jonasa Åkerlunda. Film sleduje život Øysteina „Euronymousa“ Aarsetha, zakladajúceho člena MAYHEM, ktorého v roku 1993 zavraždil Kristian „Varg“ Vikernes (BURZUM). Vo filme sa Euronymous (hrá ho Rory Culkin) zameriava na vytvorenie skutočného nórskeho black metalu s jeho kapelou MAYHEM, za pomoci šokujúcich kúskov, avšak hranice medzi publicitou a realitou sa začínajú rozmazávať. Podvody, násilie a krutá vražda šokujú národ. Vo filme uvidíme cez jednotlivých hereckých aktérov aj Per Yngve „Dead“ Ohlina, Hellhammera, Fenriza, Necrobutchera, Fausta či Blackthorna. Spomínaná snímka uzrie svetlo sveta už vo februári.

Hardcoristi SICK OF IT ALL zverejnili nové lyric video k songu „The Snake (Break Free)“ z aktuálnej dosky.