ELUVEITIE odhalili artwork chystanej novinky, MYRKUR v štúdiu, EUFORY s novým klipom

ELUVEITIE zverejnili artwork nového albumu. MYRKUR pracuje na novom albume. BLOOD RED THRONE a NORDJEVEL oznámili nové nahrávky. EUFORY a HECATE ENTHRONED nahrali nové klipy.

ELUVEITIE

Folk metalisti ELUVEITIE zverejnili artwork nového albumu „Ategnatos“. Švajčiari zároveň oznámili zimné európske turné s LACUNA COIL, ktoré však našu krajinu obíde. Spomínaná novinka uzrie svetlo sveta 5. apríla vďaka Nuclear Blast Records.

ELUVEITIE – Ategnatos

Amalie Bruun alias MYRKUR sa zavrela do štúdia, kde pracuje na folkovom albume. „Na tomto mieste budem celý nasledujúci mesiac; pochovaná v ságach, starovekých nástrojoch, snoch, pohanských mýtoch, temných rozprávkach a v prírodných prvkoch,“ uvádza na svojom Instagrame.

Martinčania EUFORY natočili zbrusu nový videoklip z aktuálneho albumu „Higher and Higher“. Na výrobu obrazového materiálu si vybrali skladbu „Dancing Star“, výsledok nájdete nižšie.

Deatheri BLOOD RED THRONE podpísali zmluvu s vydavateľstvom Mighty Music a oznámili, že nový album dostal názov „Fit to Kill“ a vyjde koncom jari.

Black metalisti NORDJEVEL vydajú 29. marca prostredníctvom Osmose Productions nový štúdiový album s názvom „Necrogenesis“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Sunset Glow“, ktorú podporili aj videoklipom.

Britská formácia HECATE ENTHRONED má nový live videoklip k songu „Revelations in Autumn Flame“ z chystanej dosky „Embrace of the Godless Aeon“. Tá oficiálne vychádza 25. januára u M-Theory Audio.