Novinky na záver týždňa: RAMMSTEIN, MALEVOLENT CREATION, ROB ZOMBIE, SPASM či STERCORE

RAMMSTEIN dokončujú mix nového albumu. MALEVOLENT CREATION, SEVENDUST a STERCORE s novými klipmi. ROB ZOMBIE dokončil práce na novom albume. MARTYRDÖD v štúdiu. SPASM s novým klipom a bez bubeníka.

RAMMSTEIN

Kapela RAMMSTEIN dokončuje v Santa Monice s producentom Richom Costeyom mix nového a zatiaľ stále nepomenovaného albumu. Očakávaný nástupca nahrávky „Liebe Ist Für Alle Da“ z roku 2009 by mal uzrieť svetlo sveta na jar.

Death metalisti MALEVOLENT CREATION natočili nový obrazový materiál ku songu „Release the Soul“ z čerstvej nahrávky „The 13th Beast“.

ROB ZOMBIE dokončil práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý vyjde tento rok u Nuclear Blast Records. „Nahrávka je dokončená a všetko je pripravené na vydanie. Nevidel som artwork, pretože ten robí Rob, ale je to zmixované, zmastrované a je to monštruózne,“ vyjadril sa gitarista John 5 pre rozhlasovú stanicu WRIF.

Porn grinderi SPASM zverejnili live videoklip k songu „Tranny Pop“ z festivalu Rock Al Rio v Kolumbii. Vystúpenie na tomto festivale bolo posledným pre bubeníka Rudyho Strháka, ktorý opúšťa kapelu kvôli zdravotným problémom.

Domáci deathcoristi STERCORE z Kanianky sa hlásia o slovo s novým videoklipom k singlu „Delirium“. O réžiu a kameru sa postaral Tibor Kuna.

Švédski crusteri MARTYRDÖD sa zavreli do štúdia Fredman s producentom Fredrikom Nordströmom, kde nahrávajú nový štúdiový album s názvom „Hexhammaren“. Spomínaná novinka by mala vyjsť v máji prostredníctvom Century Media Records.

Formácia SEVENDUST má nový live videoklip k piesni „Risen“ z aktuálnej radovky „All I See Is War“.