SYMFOBIA dlho bez druhej speváčky neostala, do kapely prichádza Simona Janovičová zo SINNERS MOON

Len prednedávnom oznámila slovenská skupina SYMFOBIA odchod vokalistky Petry Hasarovej. Dnes už poznáme meno novej speváčky.

Veci okolo kapely SYMFOBIA sa skutočne dali do pohybu. V úvode roka síce fanúšikov zarmútila informácia o odchode obľúbenej speváčky Petry Hasarovej, no nitrianska kapela neostala dlho bez druhej speváčky. Ku Erike Strečkovej sa pridala Simona Janovičová známa z kapely SINNERS MOON.

Simona Janovičová. Foto: fb Symfobia

„Priatelia, predstavujeme vám našu novú speváčku. Je ňou Simona Janovičová, ktorú môžete poznať napríklad z kapely SINNERS MOON alebo z projektu SIRENADE. Prvýkrát naživo môžete uvidieť Simu na prvom koncerte nášho turné s kapelou NO CONTROL 1. marca v Žiline,“ napísala skupina na facebooku.

Angažovanie Simony sa dá považovať za veľmi prospešný ťah pre obe strany, ktorý môže posunúť nielen skupinu, ale aj samotnú speváčku. „Spočiatku som sa tomuto nápadu bránila, no napokon ma Erika presvedčila. V rockovom klube pri káve som veľmi spracovateľná,“ povedala s úsmevom pre náš portál Simona Janovičová.

Janovičová už absolvovala s kapelou niekoľko skúšok a na pôsobenie v nej sa teší. „Hovoríme o fungujúcej a úspešnej kapele, ktorá má nastavené smerovanie, preto našu spoluprácu vidím veľmi pozitívne. Na základe niekoľkých skúšok, ktoré som zatiaľ s kapelou absolvovala, môžem potvrdiť, že sú veľmi veselá partia s chuťou do práce. Prichádzam do skupiny s tým, že bude dobre a inú možnosť nepripúšťam. Teším sa na spoločné koncerty a ďakujem všetkým za podporu,“ prezradila pozitívne naladená Simona.

Simona je známa z pôsobenia v skupine SINNERS MOON. Foto: fb Symfobia