WITHIN TEMPTATION a ich klipová Supernova, SUFFOCATION budú pokračovať aj po Mullenovom odchode

WITHIN TEMPTATION a ANGRA s novými klipmi. MISERY INDEX zverejnili novú skladbu. SUFFOCATION budú pokračovať aj bez Franka Mullena. ALTER BRIDGE sa chystajú do štúdia.

WITHIN TEMPTATION

Fanúšikovia holandskej skupiny WITHIN TEMPTATION sa konečne dočkali nového albumu. Vydanie novinky „Resist“ sa odložilo z decembra na 1. februára. Kapela okolo charizmatickej speváčky Sharon den Adel natočila aj nový videoklip ku piesni „Supernova“.

Brutal death metalisti SUFFOCATION sa aktuálne lúčia s jedným so zakladajúcich členov, s vokalistom Frankom Mullenom. Na konci minulého roka išli rozlúčkové turné po USA, nasledovať budú zastávky po Európe a Japonsku. A čo bude s kapelou, keď Frank definitívne zavesí mikrofón na klinec? Basgitarista Derek Boyer nás uistil, že SUFFOCATION budú pokračovať ďalej ako s koncertovaním tak aj s nahrávaním albumov.

Power metalisti ANGRA natočili nový klip ku skladbe „Magic Mirror“ z ich stále aktuálneho albumu „Ømni“.

Americká úderka MISERY INDEX zverejnila lyric video k novému songu „The Choir Invisible“ z chystanej dosky „Rituals of Power“, ktorá vyjde 8. marca u Season of Mist. Ešte dodáme, že kapela v rámci európskeho turné na podporu nového albumu zavíta 3. júla aj do košického klubu Collosseum.

Kapela ALTER BRIDGE sa v marci odoberie do nahrávacieho štúdia, kde bude pracovať na nástupcovi zatiaľ poslednej štúdiovky „The Last Hero“ z roku 2016.