Skupina KATATONIA opäť ožíva. Novinky hlásia aj WHITECHAPEL, UNEARTH a THE NEW DEATH CULT

KATATONIA chystá reedíciu albumu. WHITECHAPEL a UNEARTH s novými klipmi. THE NEW DEATH CULT zverejnili prvý singel.

KATATONIA

Švédi KATATONIA si dali v roku 2018 pauzu. V súčasnosti sa pomaly začínajú prebúdzať k životu, keďže oznámili, že 17. mája im prostredníctvom Peaceville Records opäť vyjde album „Night Is the New Day“ z roku 2009. Spomínaný album odohrajú taktiež v celej dĺžke na šiestich májových koncertoch.

Deathcoristi WHITECHAPEL majú nový videoklip k songu „When a Demon Defiles a Witch“ z chystanej dosky „The Valley“, ktorá vyjde 29. marca u Metal Blade Records.

Formácia UNEARTH sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku skladbe „No Reprisal“ pochádzajúcej z aktuálnej štúdiovky „Extinction(s)“.

Nová kapela na rockovej scéne z nórskeho Osla s názvom THE NEW DEATH CULT vypustila do sveta svoj prvý singel „Light Spills Over“. Kapela sa skladá zo štyroch humanoidných mimozemšťanov, ktorí zvukovo zostávajú verní deväťdesiatym rokom a ich tvorba je crossoverom medzi QUEENS OF THE STONE AGE, BIFFY CLYRO a PINK FLOYD. V textoch sú inšpirovaní mierovým aktivizmom, v boji proti proti vojne, proti ekologickému ničeniu či proti korupcii, aby bol svet lepším miestom pre budúce generácie.