TESTAMENT pracujú na nových skladbách, DESTRUCTION opäť vo štvorici

TESTAMENT makajú na nových pesničkách. DESTRUCTION naverbovali druhého gitaristu. ALICE IN CHAINS s novým lyric videom. BODY COUNT sa chystajú do štúdia. DIAMOND HEAD vydajú nový album. PIG DESTROYER zverejnili novú skladbu. AFTER THE BURIAL s novým klipom.

TESTAMENT

Thrasheri TESTAMENT pracujú na nových skladbách. Bubeník Gene Hoglan prezradil, že aktuálne majú rozpracovaných šesť pesničiek. Ešte dodáme, že zatiaľ poslednú nahrávku „Brotherhood of the Snake“ vydali v roku 2016.

Thrash metalisti DESTRUCTION naverbovali do svojich radov druhého gitaristu Damira Eskicu. „Mnoho rokov sme o tom hovorili, ale potrebovali sme toho správneho chlapíka. Damir je výborný hráč a tiež dobrý priateľ kapely. Byť trio bolo pre nás špeciálne a robili sme to s hrdosťou dlhé roky, ale aj DESTRUCTION mali obdobie, keď sme boli vo štvorici s druhou gitarou a teraz je ten správny čas, aby sme túto možnosť vrátili,“ uvádza kapela na svojom facebookovom profile.

Kapela ALICE IN CHAINS zverejnila nové lyric video k piesni „Rainier Fog“ z rovnomennej štúdiovky, ktorá im vyšla v auguste minulého roka.

Rap metalová formácia BODY COUNT sa v apríli zavrie do štúdia, aby nahrala nový album s názvom „Carnivore“. Novinka by mala vyjsť koncom tohto roka.

Veteráni DIAMOND HEAD vydajú 24. mája u Silver Lining Music novú radovku s názvom „The Coffin Train“.

Grindcoristi PIG DESTROYER zverejnili (NA TOMTO OKDAZE) novú skladbu „The Cavalry“, ktorá je súčasťou vinylovej Decibel Flexi Series. Hudba k songu bola napísaná ako hold gitaristovi Jesse Pintadovi (TERRORIZER,NAPALM DEATH).

Američania AFTER THE BURIAL sa prezentujú novým videoklipom k songu „Behold the Crown“. Ten pochádza z chystanej dosky „Evergreen“, ktorá uzrie svetlo sveta 19. apríla vďaka vydavateľstvu Sumerian Records.