Rob Halford (JUDAS PRIEST) pracuje na biografii. Ďalšie informácie o očakávanej novinke TOOL

Spevák JUDAS PRIEST píše autobiografiu. Na novom albume TOOL zrejme pracujú s producentom Bobom Ludwigom. DIAMOND HEAD, SOEN a OF MICE & MEN s novými klipmi. RINGWORM vydajú nový album.

Rob Halford. Zdroj: Bravewords.com

Legendárny 67-ročný spevák JUDAS PRIEST Rob Halford pracuje na svojej autobiografii. „V mojej hlave sa mi táto myšlienka vracala znova a znova,“ povedal uznávaný spevák. Kedy sa kniha dostane medzi fanúšikov v tejto dobe známe nie je.

Zdá sa, že práce na mimoriadne očakávanom novom albume skupiny TOOL pomaly pokračujú. Kapela zdieľala fotku gitaristu Adama Jonesa, basáka Justina Chancellora a bubeníka Danny Careyho s producentom a inžinierom Bobom Ludwigom, ktorý mastroval predošlý album „10,000 Days“ z roku 2006. Portál Blabbermouth uvádza, že aj keď to nie je potvrdené, zdá sa, že táto fotka vznikla v Gateway Mastering Studios v Portlande. Spevák skupiny Maynard James Keenan sa nedávno vyjadril, že nový album môžu fanúšikovia očakávať niekedy medzi polovicou mája a polovicou júla. Bodaj by! Bodaj by, páni.

Veteráni DIAMOND HEAD natočili nový videoklip ku skladbe „Belly of the Beast“ z chystanej štúdiovky „The Coffin Train“. Tá im vyjde 24. mája prostredníctvom vydavateľstva Silver Lining Music.

Prog rockeri SOEN vypustili do sveta nový klip k piesni „Covenant“ z ešte stále relatívne čerstvej nahrávky „Lotus“.

Metalcorová formácia OF MICE & MEN má na svojom konte nový obrazový materiál k songu „How to Survive“. Ešte dodáme, že kapela pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume.

Američania RINGWORM vydajú 3. mája u vydavateľstva Relapse Records nový štúdiový album s názvom „Death Becomes My Voice“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe titulnej skladby.