Koncerty AVANTASIA na Slovensku sa blížia. Organizátori zverejnili časový plán oboch šou

Keďže úvodné koncerty gigantického turné „Moonglow World Tour“ od AVANTASIA sa nezadržateľne blížia, manažment skupiny oznámil organizátorom celodenný plán kapely a ich technikov.

Banner ku slovenským koncertom AVANTASIA

Metalová opera AVANTASIA odštartuje svetové turné už v stredu koncertom v Prešove, pokračovať bude vo štvrtok vystúpením v Bratislave. Skupina s prihliadnutím na pohodlie fanúšikov stanovila tieto hracie časy:

Prešov 27.3.2019
19:00 Doors open
20:30 Showtime Avantasia
23:30 END of show

Bratislava 28.3.2019
18:00 Doors open
19:30 Showtime Avantasia
22:30 END of show

Tieto novinky síce posúvajú začiatok hrania o nejaký čas, ale na druhej strane sa za tú dobu stihnete zorientovať v halách a samozrejme, môcť si vybrať a kúpiť bohatý merchandise – teda tričká, mikiny, CD, samolepky a pravdepodobne množstvo iných suvenírov.

Základná rockerská „potravina“ – pivo, bude v cene 1,50 € a ostatné nápoje a pochutiny taktiež v prijateľných cenách.

„Časy sú v mestách rozdielne z dôvodu nočného kľudu, pretože bratislavská hala sa nachádza v meste a musí sa tam končiť skôr. Prešovská hala je trošku mimo stredu mesta, takže sa tam môže hrať dlhšie,“ informuje Martin Horváth z agentúry Profi Event.

Do haly nebudú vpustené bežné predmety, ako sú sklenené a plastové fľaše, dáždniky, iné predmety ktoré sa dajú použiť ako zbrane, zbrane, domáce zvieratá, profesionálne fotoaparáty a kamery. Rešpektované sú mobilné telefóny.

Tlačová správa