VOMITORY UKONČILI PO 24 ROKOCH AKTÍVNU KARIÉRU

VOMITORY ukončili svoju činnosť. CRADLE OF FILTH s novou koncertnou posilou. HEAVEN SHALL BURN, BRING ME THE HORIZON a SOILWORK vydajú nové albumy. LENG TCHE chystajú nový album. Nový album aj u VICIOUS RUMORS.
Švédski deatheri VOMITORY oznámili na svojej oficiálnej stránke, že končia. Za 24 rokov fungovania nahrali 8 albumov a odohrali stovky koncertov v 30 krajinách. V tomto roku ešte odohrajú niekoľko koncertov, kde sa poďakujú fanúšikom za ich podporu a definitívne ukončia svoju činnosť.

CRADLE OF FILTH majú na svoje koncerty novú klávesáčku a to kanadskú multiinštrumentalistku Lindsay Schoolcraft, ktorá zároveň bude aj doprovodnou vokalistkou.

HEAVEN SHALL BURN
vydajú 22.apríla nový album pod názvom „Veto“, ktorý vyjde  prostredníctvom Century Media Records. Artwork nájdete pod novinkami.

Nový album vydajú aj BRING ME THE HORIZON, ktorý sa dostane na pulty predajní 29.apríla. Jeho názov je „Sempiternal“.

The Living Infinite“ je názov deviateho štúdiového albumu od SOILWORK, ktorý vyjde prostredníctvom Nuclear Blast Records už 1.marca. Produkoval ho Jens Bogren (OPETH, AMON AMARTH, BLOODBATH). O artwork (pod novinkami) sa postaral gitarista kapely MNEMIC Mircea Gabriel Eftemie.

Grindcoreoví LENG TCHE začali v belgickom Hearse Studio pred-produkciu nového albumu, ktorý bude nasledovníkom dosky „Hypomanic“ z roku 2010. Nové CD bude obsahovať 14 skladieb a malo by vyjsť v septembri.

Veteráni z oblasti Bay Area VICIOUS RUMORS vydajú 29. apríla už svoj jedenásty štúdiový album pod názvom „Electric Punishment“. Artwork (pod novinkami) vytvoril nemecký umelec Christoph Schinzel, ktorý pred tým pracoval aj napríklad s ANVIL a CIRCLE II CIRCLE.