Na úvod týždňa nové správy od FLESHGOD APOCALYPSE, WHITESNAKE, ROTTING CHRIST, ABBATH a ďalších

FLESHGOD APOCALYPSE a WHITESNAKE zverejnili nové skladby. ROTTING CHRIST majú nový videoklip. ABBATH teasuje nový klip. Novinky aj od RINGWORM alebo TRONOS.

FLESHGOD APOCALYPSE

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili lyric video k novej skladbe nazvanej „Carnivorous Lamb“ z chystanej štúdiovky „Veleno“. Tá uzrie svetlo sveta 24. mája vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records. „Ako sa to hovorí? Nikdy neposudzujte knihu podľa obalu? O toto ide v tejto piesni. Sme neustále obklopení falošnými ľuďmi a oportunistami a už to nemôžeme vydržať. Nemôžeme vystáť pokrytectvo a nekonečný nárek týchto sráčov. Je to stratégia. Aj to najviac rozkošné a neškodné jahňa sa môže stať najdivokejším vlkom, keď niečo ohrozuje jeho záujmy,“ uvádza v tlačovej správe frontman Francesco Paoli.

Veteráni WHITESNAKE vypustili do sveta novú pieseň s názvom „Hey You (You Make Me Rock)“ z novinky „Flesh & Blood“, ktorá má dátum vydania stanovený na 10. mája u Frontiers Music Srl.

Grécka formácia ROTTING CHRIST sa v krátkom čase prezentuje ďalším videoklipom, tentokrát k piesni „Hallowed Be Thy Name“ z aktuálneho albumu „The Heretics“.

Kapela ABBATH láka krátkou ukážkou na nový videoklip ku skladbe „Harvest Pyre“, ktorý bude mať premiéru 10. apríla. Spomínaná Pieseň pochádza z chystanej dosky „Outstrider“. Tá vyjde 5. júla prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Hardcoristi RINGWORM natočili nový obrazový materiál k songu „Acquiesce“ z nového albumu „Death Becomes My Voice“. Album vychádza 3. mája u Relapse Records.

Projekt TRONOS, vedený Shaneom Emburym (NAPALM DEATH) a producentom Russ Russellom vydá 12. apríla u Century Media Records debutový album „Celestial Mechanics“. Na albume figuruje niekoľko hostí ako Dirk Verbeuren (MEGADETH), Billy Gould (FAITH NO MORE), Troy Sanders (MASTODON) alebo Dan Lilker (NUCLEAR ASSAULT). Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Premonition“.