Novinkový blok: VADER, MEMORIAM, VENOM, HALESTORM a BODY COUNT

VADER a BODY COUNT v nahrávacích štúdiách. MEMORIAM prezradili dátum vydania nového albumu. VENOM zverejnili nové lyric video. HALESTORM ponúkajú zábery z natáčania videoklipu.

VADER na Gothoome 2018. Foto: Luss

Poliaci VADER nabrali smer Ipswich, aby v miestnom štúdiu Grindstone začali nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. Poliakom vyjde v závere mája ešte aj EP „Thy Messenger“. My ešte dodáme, že posledný štúdiový album „Dark Age“ vyšiel v decembri 2017.

Death metalisti MEMORIAM prezradili, že 21. júna im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album „Requiem for Mankind“. „Sme tu s naším tretím albumom „Requiem for Mankind“. Na predchádzajúcich nahrávkach sme experimentovali s rôznymi hudobnými a vokálnymi štýlmi, ktoré nás dostali sem, o čom si myslíme, že je definitívny album MEMORIAM. Je to death metal. To je všetko, čo vieme. Je to ako keby predchádzajúce albumy boli nahromadením k tomuto jednému. Konečne máme všetky potrebné ingrediencie na jednom mieste,“ uvádza kapela v tlačovej správe. Nižšie nájdete aj krásny artwork k novej štúdiovke.

MEMORIAM – Requiem for Mankind

Veteráni VENOM zverejnili nové lyric video ku piesni „Bring Out Your Dead“ z ich aktuálnej radovky „Storm the Gates“.

Kapela HALESTORM ponúka zábery zo zákulisia z natáčania videoklipu k piesni „Vicious“. Skladba pochádza z rovnomenného albumu, ktorý vyšiel v júli minulého roka.

Rap metalová formácia BODY COUNT sa zavrela do štúdia, kde nahráva nový album s názvom „Carnivore“. Novinka by mala vyjsť ešte v tomto roku.