MACHINE HEAD nanovo nahrávajú debutový album. Novinky aj od ABBATH, BARONESS a KAMELOT

MACHINE HEAD nanovo nahrávajú debutový album. ABBATH, BARONESS s novými klipmi. KAMELOT s novým bubeníkom. HACKTIVIST zverejnili nový singel.

MACHINE HEAD

Formácia MACHINE HEAD oznámila pred nejakým časom špeciálne turné k 25. výročiu debutovej dosky „Burn My Eyes“ so starými členmi, gitaristom Loganom Maderom a bubeníkom Chrisom Kontosom. Nakoniec sa Rob Flynm rozhodol, že v tejto zostave ho nahrajú nanovo. „Turné „Burn My Eyes“ sa udeje, ale stále je to ešte šesť mesiacov. Nahrávame novú hudbu a vydáme novú hudbu. V skutočnosti zostava, ktorá pôjde toto turné je aktuálne preč a nanovo nahráva album „Burn My Eyes“ naživo v štúdiu. Pravdepodobne to bude len v digitálnej forme, len niečo na oslavu. Natáčali sme si to sami, tak zrejme budú aj nejaké tie videá,“ vyjadril sa Robb Flynn pre magazín Kerrang!. Nižšie si môžete pozrieť ochutnávku zo štúdia v podobe skladby „Davidian“.

Kapela ABBATH vypustila do sveta nový videoklip k songu „Harvest Pyre“ z albumovej novinky „Outstrider“, ktorá uzrie svetlo sveta 5. júla vďaka vydavateľstvu Season of Mist.

Američania BARONESS sa prezentujú novým klipom k piesni „Seasons“ z chystanej štúdiovky „Gold & Grey“. Tá vyjde 14. júna u vydavateľstva Abraxan Hymns.

Melodici KAMELOT oznámili, že bubeník Alex Landenburg sa stal oficiálne členom kapely. Landenburg prišiel ako náhrada za Johana „Jo“ Nuneza, ktorý absentoval celý minulý rok kvôli zraneniu nohy.

Rapovo/djentová formácia HACKTIVIST má vonku nový singel s názvom „Reprogram“, ktorý podporila aj vizuálnym obsahom.