WITHIN TEMPTATION majú ďalšie video, nový album MEGADETH zrejme až v roku 2020

WITHIN TEMPTATION s novým lyric videom. Novinka od MEGADETH vyjde zrejme až v budúcom roku. Vypočujte si cover „Stairway to Heaven“ v podaní MASTODON. RAGE pracujú na novom albume. MARTYRDÖD s novým videoklipom. FIRESPAWN vydajú nový album.

WITHIN TEMPTATION

Holandská formácia WITHIN TEMPTATION zverejnila nové lyric video ku piesni „Mad World“ z čerstvej štúdiovky „Resist“.

Basgitarista David Ellefson z kapely MEGADETH prezradil pre detroitské rádio WRIF, že aj keď sa snažili, aby prišli s novým albumom ešte tento rok, tak podľa všetkého si budú musieť fanúšikovia na novinku počkať až do začiatku roka budúceho.

Vypočujte si cover skladbu „Stairway to Heaven“ od LED ZEPPELIN v podaní kapely MASTODON, ktorú vydali počas tohtoročného Record Store Day ako desaťpalcový singel. Americká formácia si týmto coverom uctila svojho dlhoročného manažéra Nicka Johna. Ten zomrel v septembri minulého roka na rakovinu pankreasu. Všetok výťažok z predaja singlu poputuje na výskum tejto choroby.

Nemci RAGE sa vrátili k vydavateľstvu SPV/Steamhammer a zároveň pracujú na novom albume, ktorého pracovný názov je „Wings of Rage“. Novinka by mala vyjsť 10. januára budúceho roka.

Crusteri MARTYRDÖD vypustili do sveta nový videoklip k songu „Helveteslarm“ z ich chystanej radovky „Hexhammaren“. Dátum vydania je stanovený na 10. mája prostredníctvom Century Media Records.

Kapela FIRESPAWN, ktorú tvoria L.G. Petrov (ENTOMBED A.D.), Victor Brandt (ENTOMBED A.D.), Fredrik Folkare (UNLEASHED), Alex Friberg (NECROPHOBIC) a Matte Modin (ex-DARK FUNERAL) vydá 7. júna u Century Media Records nový štúdiový album s názvom „Abominate“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „The Great One“.