České formácie POSTCARDS FROM ARKHAM a ET MORIEMUR v máji zahrajú pod Urpínom

Začiatkom mája sa v banskobystrickom klube Tartaros predstavia tri zaujímavé kapely. Pôjde o jedinú zastávku dvoch českých kapiel v rámci svojho miniturné.

POSTCARDS FROM ARKHAM (Cze)
ET MORIEMUR (Cze)
LABURNUM DIVER (Sk)

Piatok 10.5.20109, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 19:00, vstupné: 8 eur

Od našich západných susedov k nám zavítajú skvelí inovátori POSTCARDS FROM ARKHAM, ktorí majú na svojom konte už štyri štúdiové albumy. Kapela okrem aktívnej albumovej činnosti tiež vyniká aj v obrazovej forme a ich videoklipy stoja za pozretie. Skupinu vedie vo všetkých smeroch aktívny Marek „Frodys“, ktorý sa okrem tejto bandy venuje aj kapele AWRIZIS.

Ako ďaľší sa predstavia novodobí králi českého doom metalu ET MORIEMUR. Kapela vznikla v roku 2008 a od tej doby do nás púšťa svoje žalmy v plnej paráde. Na koncerte predstavia prierez svojej aktívnej tvorby a tak sa môžeme tešiť na skladby z troch štúdiových albumov. Jednoznačne je to skvelá príležitosť pre všetkých milovníkov doom metalu vidieť týchto pánov smútku naživo.

Celý koncert otvoria nováčikovia na našej hudobnej scéne – Zvolenčania LABURNUM DIVER. Ich debutový album „The Hard Journey Back“ z roku 2018 je ešte stále dosť čerstvý nato, aby kvalitne rozprúdil túto akciu a ľudom do uší vniesol poriadnu dávku progresívneho extrémneho metalu.

FB Event

Plagát ku koncertu