NOVINKY Z TÁBOROV OVERKILL, STONE SOUR ALEBO KVELERTAK

S novými albumami sa vrece roztrhlo. Očakávajte ich od OVERKILL, STONE SOUR, KVELERTAK a DROWNING POOL. Španieli BLEED THE MAN ponúkajú nový videoklip.
Thrasheri OVERKILL vydajú 19. apríla limitovanú edíciu vinylu „Live From OZ“, ktorý bude obsahovať 4 skladby, ktoré kapela odohrala 25. septembra 2010 v austrálskom Sydney. V tento deň vydajú tiež live album „The Electric Age Tour Edition“. Bude to verzia ich predošlého albumu „The Electric Age“ v koncertnom prevedení. K tomu dostanete ako bonus, spomínaný štvorskladbový materiál „Live From OZ“.

Kapela STONE SOUR vydá 9. apríla druhú časť ich koncepčného dvojalbumu pod názvom „House Of Gold & Bones – Part 2“. Na novinke sa bude nachádzať 12 skladieb a jej artwork nájdete pod novinkami.

Meir“ je názov nového albumu kapely KVELERTAK. Na novinke nájdete 11 skladieb a na pulty predajní sa dostane 26. marca. Artwork tohto albumu nájdete taktiež nižšie.

Nový album očakávajte aj od DROWNING POOL, ktorý vyjde taktiež 9. apríla. Nová doska pod názvom „Resilience“ bola už nahrávaná s novým spevákom Jasenom Morenom.

Španieli BLEED THE MAN natočili videoklip (pod novinkami) ku skladbe „Save Your Soul“, ktorá pochádza z ich čerstvej novinky „Ashes From The Past“.