NOVINKY Z TÁBOROV MASTERPLAN, DEATH ANGEL A STONE SOUR

MASTERPLAN zverejnili dátum vydania a artwork nového albumu. DEATH ANGEL sa chystajú do štúdia. STONE SOUR ponúkajú ukážky z nového albumu a nový videoklip. DEW-SCENTED vydajú kompiláciu. Taliani EXTREMA vydajú nový album.
Formácia okolo Rolanda Grapowa – MASTERPLAN, zverejnila dátum vydania nového albumu. Čerstvá novinka „Novum Initium“ vyjde 17. mája prostredníctvom AFM Records. Na novinke, ktorej artwork si môžete pozrieť pod novinkami, bude 11 skladieb, v digipackovej verzii ešte aj dva bonusy.

DEATH ANGEL vstúpia budúci mesiac do štúdia AudioHammer na Floride, kde budú nahrávať nový album, ktorý by mal vyjsť v októbri tohto roka prostredníctvom Nuclear Blast Records. Gitarista Rob Cavestany k tomu povedal, „Po takmer troch rokoch turné k albumu „Relentless Retribution“ sa chystáme do štúdia, kde budeme nahrávať náš siedmy album. Posledný koncert tohto turné odohráme 31.marca v Holandsku, potom odlietame na niekoľko dní domov na pred-produkciu v Oaklande a potom začneme na Floride 8. apríla nahrávať spomínanú novinku.

Na našej stránke sme vás už informovali, že STONE SOUR vydajú 9. apríla druhú časť ich koncepčného dvojalbumu pod názvom „House Of Gold & Bones Part 2“. Teraz nám kapela ponúka možnosť vypočuť si 30 sekundové ukážky zo skladieb Red City a „Black John. Navyše pod novinkami nájdete aj ich zbrusu nový videoklip ku skladbe „Do Me A Favor“!

Thrash metalisti DEW-SCENTED vydajú 28. mája novú kompiláciu „Insurgent“, na ktorej budú ich nové skladby, covery (napr. od  WASTED YOUTH, INSIDE OUT, PRONG a iných)  a takisto aj živáky. Spolu to bude 19 skladieb vo viac ako hodinovej stopáži.

Talianski veteráni EXTREMA vydajú 21. mája nový album „The Seed Of Foolishness“. Kapela, ktorá je na scéne od roku 1986 je pripravená rozpútať novú kapitolu svojej existencie. Na novom albume máme očakávať 10 najlepších skladieb aké kedy zložili. Skladby budú siahať do ich thrash metalových koreňov.