CANNIBAL CORPSE a FLESHGOD APOCALYPSE s novými klipmi. Timo Tolkki ohlásil nový album

CANNIBAL CORPSE a FLESHGOD APOCALYPSE s novými klipmi. Timo Tolkki spojil sily s Anneke van Giersbergen. ABORTION chystajú nové splitko.

CANNIBAL CORPSE

Death metalisti CANNIBAL CORPSE majú na svojom konte nový videoklip k songu „Red Before Black“ z rovnomennej radovky vydanej v roku 2017.

Fínsky gitarový mág Timo Tolkki a obľúbená holandská speváčka Anneke van Giersbergen nahrali spoločne pieseň „Hear My Call“ , ktorá sa bude nachádzať na chystanom Tolkkiho albume „Return To Eden“, ktorý vyjde 14. júna. Album vyjde pod hlavičkou TIMO TOLKKI’S AVALON a okrem Anneke sa na ňom môžete tešiť aj na Zacha Stevensa (SAVATAGE), Mariangelu Demurtas (TRISTANIA) a Todda Michaella Halla (RIOT V).

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili nový live videoklip ku skladbe „The Fool“. Ide o ukážku z bonusového Blu-ray disku „An Evening in Perugia“, ktorý bude súčasťou digipackovej verzie ich nového albumu „Veleno“. Ten uzrie svetlo sveta 24. mája vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Domácim grindcoristom ABORTION vyjde v júli u Bonesawer Records splitko s japonskými šialencami FINAL EXIT. ABORTION prispejú štyrmi doteraz nevydanými skladbami a FINAL EXIT dodajú dve nové šialenosti.