AVANTASIA PONÚKA NOVÝ VIDEOKLIP, IMMOLATION LYRIC VIDEO

AVANTASIA podporuje novinku „The Mystery of Time“ novým videoklipom. IMMOLATION zverejnili lyric video. ATROCITY a NEGATOR vydajú nové albumy. CATHEDRAL, CADAVERIA a SERENITY ponúkajú taktiež nové videoklipy.
Projekt Tobiasa Sammeta AVANTASIA práve dnes dostáva na pulty predajní svoju očakávanú novinku „The Mystery of Time“. AVANTASIA natočila videoklip ku skladbe „Sleepwalking“, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

IMMOLATION vydajú 10. mája novinku „Kingdom Of Conspiracy“ a teraz si môžete pozrieť lyric video k titulnej skladbe, ktoré nájdete pod novinkami.

ATROCITY vydajú 24. apríla prostredníctvom Napalm Records nový v poradí už dvanásty štúdiový album pod názvom „Okkult“. Na novinke nájdete symbolických 12 skladieb.

Doomové legendy CATHEDRAL vydajú 30. apríla nový album „Last Spire“ a čakanie na novinku si môžete skrátiť pozretím nového klipu ku skladbe „Tower Of Silence“.

Black/gothic metalová kapela CADAVERIA natočila nový videoklip ku skladbe „Flowers In Fire“, ktorá sa nachádza na ich stále aktuálnom albume „Horror Metal“.

Nový klip nám ponúkajú aj Rakúšania SERENITY. Videoklip je ku skladbe „Wings Of Madness“, ktorú nájdete na ich čerstvej novinke „War Of Ages“.

Nemci NEGATOR vydajú 14.mája nový album „Gates To The Pantheon“, avšak v digitálnej podobe bude k dispozícii už od 23. apríla. Na novej doske bude 9 skladieb.