Úspešní a obľúbení upíri POWERWOLF na konci júna v Košiciach, hosťom večera SYMFOBIA

Power metalové upíri POWERWOLF sa nesú na vlne úspechu, čo chcú potvrdiť aj koncertom na Slovensku. V Košiciach vystúpia koncom júna, predstavia sa aj Slováci SYMFOBIA.

POWERWOLF (Ger) – power metal
Special guest: SYMFOBIA (Sk) – symphonic metal

Streda 26.6.2019, Košice – Spoločenský pavilón
Štart: 19:00, vstupenky nájdete v sieti Ticketportal

POWERWOLF

Nemeckí power metalisti POWERWOLF boli založení v roku 2003 Davidom Vogtom a Benjaminom Bussom, vystupujúcimi pod umeleckými menami Charles a Matthew Greywolf. Ich hudba je inšpirovaná temnou mytológiou a mihajú sa v nej transylvánski vlkodlaci a obete tu na počkanie vysávajú škaredí upíri.

Ruka v ruke s hudbou je zladené pódiové stvárnenie koncertnej scény a imidž mŕtvolne bledých muzikantov, ktorí si práve schrupli medzi kosťami svätých v krypte gotického chrámu. Doposiaľ nahrali sedem štúdiových a jeden album cover skladieb. Šťastnou sedmičkou sa javí byť ostatná nahrávka vlčieho komanda nazvaná „Sacrament of Sin“.

Krivka úspechov POWERWOLF má strmú vzostupnú úroveň, čo objektívne signalizujú vypredané koncertné sály aktuálneho „Sacrament of Sin tour“. Jedna zo zastávok bude mať premiéru v Košiciach 26. júna v Spoločenskom pavilóne.

Hosťom tohto večera bude slovenská formácia SYMFOBIA, ktorá len pred pár dňami ukončila svoje slovenské turné, na ktorom prezentuje skladby z odborníkmi a fanúšikmi veľmi kladne prijatého nového albumu „Smog of Tomorrow“ (recenzia TU), ktoré zaznejú aj v Košiciach.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa