AMON AMARTH sa pýšia novým klipom. Čerstvé informácie hlásia aj MEMORIAM či CANCER

AMON AMARTH natočili nový klip MEMORIAM zverejnili novú skladbu. CANCER s novým lyric videom. Slováci LUISVILLE STORY natočili klip.

AMON AMARTH

Vikingovia AMON AMARTH natočili nový videoklip k piesni „Mjölner, Hammer of Thor“ z ich aktuálnej štúdiovky „Berserker“, ktorá vyšla začiatkom mája u Metal Blade Records.

Deatheri MEMORIAM zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Undefeated“ z chystanej dosky „Requiem for Mankind“. Tá uzrie svetlo sveta 21. júna vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Old school death metalisti CANCER vypustili do sveta lyric video k songu „Ballcutter“ s hosťujúcim gitaristom Andersom Nyströmom z BLOODBATH. Skladba pochádza z ich aktuálnej radovky „Shadow Gripped“. Okrem toho ešte dodáme, že kapele vyjde 19. júla u Peaceville Records nové EP „Ballcutter“, ktoré bude obsahovať alternatívnu verziu skladby „Ballcutter“, dve nové piesne a demo verzie skladieb „Garrotte“ a „Organ Snatcher“.

LUISVILLE STORY, štvorica mladíkov z južného Slovenska hrajúca pružný rock s ambientnými elektronickými prvkami vydala začiatkom tohto mesiaca nový singel „Navždy“. Chalani na slovenskej scéne nie sú úplne neznámym pojom, hoci existujú ešte len dva roky. Momentálne prezentujú ich v poradí už štvrtý singel aj s unikátnym videoklipom plným neónových svetiel. – Tlačová správa