CARNIFEX nahrali klip s Alissou z ARCH ENEMY. Novinky hlásia aj THE AGONIST či THY ART IS MURDER

CARNIFEX a THE AGONIST vydajú nové albumy. THY ART IS MURDER, HOLLYWOOD VAMPIRES a UNEARTH s novými klipmi. SEBASTIEN chystajú premiéru nového klipu.

CARNIFEX

Deathcoristi CARNIFEX oznámili, že 2. augusta im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album „World War X“. Pod správou si môžete vypočuť ukážku z neho, v podobe skladby „No Light Shall Save Us“ s hosťujúcou Alissou White-Gluz z ARCH ENEMY.

Kanadskej formácii THE AGONIST vyjde 20. septembra u Rodeostar Records nový štúdiový album s názvom „Oprhans“. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe singlu „In Vertigo“, ktorý podporili aj videoklipom.

Austrálčania THY ART IS MURDER sa prezetujú novým videoklipom k songu „Death Squad Anthem“ z chystanej dosky „Human Target“. Tá vyjde 26. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Hviezdny projekt HOLLYWOOD VAMPIRES vypustil do sveta klip ku cover skladbe „Heroes“ od Davida Bowieho. Spomínaná pieseň sa nahrávala v Hansa Studios, teda na rovnakom mieste, kde ju v roku 1977 David Bowie napísal. Nájdete ju na novom albume „Rise“. Novinka uzrie svetlo sveta 21. júna vďaka vydavateľstvu earMUSIC.

Metalcorová formácia UNEARTH sa hlási o slovo s novým obrazovým materiálom ku skladbe „Incinerate“ z aktuálnej radovky „Extinction(s)“.

SEBASTIEN se chystá vypustit zbrusu nové lyric video k songu „Fight for Love“ z letošního digitálně vydaného EP „Behind the World“ (Pride & Joy Music, 2019). V tomto duetu se o vaši přízeň utká George Rain (SEBASTIEN, CITRON, KREYSON) s hostující pěveckou hvězdou současného power metalu, Yannisem Papadopoulosem z BEAST IN BLACK! Tak si Yannisův pěvecký „souboj“ s Georgem v této nové melodické hitovce nenechte ujít. Videoklip spatří světlo světa ve středu 12.6.2019 v exkluzivní premiéře na TV REBEL (v pořadu MADE IN CZECHOSLOVAKIA od 19:00)! – Tlačová správa