HYPOCRISY A MESHUGGAH PONÚKAJÚ NOVÉ VIDEOKLIPY

HYPOCRISY a MESHUGGAH majú nové videoklipy. TRISTANIA a NECRONOMICON vydajú nové albumy. Zvolenčania IDIOTS PARADE zverejnili novú skladbu.
HYPOCRISY, ktorí sú momentálne na európskom turné k novému albumu „End of Disclosure“ a predstavia sa 11. apríla aj v Prahe, nahrali ďalší videoklip. Po klipe k titulnej skladbe padla voľba tento krát na pieseň „Tales Of Thy Spineless“. Videoklip sa natáčal pod režisérskou taktovkou Villeho Lipiainena (AMORPHIS, NIGHTWISH, THE 69 EYES).

Švédi MESHUGGAH taktiež zverejnili zbrusu nový videoklip ku skladbe „I am Colossus“, ktorá  sa nachádza na ich stále aktuálnom albume „Koloss“. Ešte pripomíname, že MESHUGGAH vystúpia 27. apríla v bratislavskom Majesticu, prípadne ich budete môcť vidieť aj na tohtoročnom Brutal Assaulte.

Kapela TRISTANIA vydá 31. mája prostredníctvom Napalm Records svoj siedmy štúdiový album „Darkest White“. Na novinke sa bude nachádzať 10 skladieb, v limitovanej edícii bude ešte naviac jeden bonus. O artwork (pod novinkami) sa postaral Eliran Kantor (TESTAMENT, SODOM, HATEBREED).

Nový album „Rise Of The Elder Ones“ vydá aj blackened death metalová formácia NECRONOMICON. Dátum vydania je stanovený na 7. júna prostredníctvom Season Of Mist. Na novinke bude 10 skladieb.

Slovenská fastcoreová úderka IDIOTS PARADE zverejnila novú skladbu „Červená škvrna/Red Spot“, ktorá pochádza z ich rozlúčkového päť palcového vinylu s príznačným názvom „R.I.P.“. Už vlani odohrali títo Zvolenčania posledné koncerty a za definitívnu rozlúčku sa považuje tento vinyl, ktorý vyšiel minulú sobotu 30. marca prostredníctvom vydavateľstva Totalitarianism Still Continues Records. „R.I.P.“ vyšlo v náklade 498 kusov. Novú skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.