ARAKAIN s Luciou Bílou, AMARANTHE či SYMFOBIA: Organizátori koncertu zverejnili program

Výnimočný júlový večer na banskobystrickom amfiteátri sa už blíži.

BANSKÁ BYSTRICA. Veľká oslava na amfíku pod Urpínom? Festival ženských hlasov alebo narodeninová párty? Podľa všetkého jedno s druhým…

Banner ku koncertu

ARAKAIN ako jedna z legiend českého metalu, prídu s novým albumom „Jekyll & Hyde“, s Luckou Bílou zahrajú svoje staršie legendárne skladby, priložia aj AC/CD a aby toho nebolo málo, patrilo sa aby bystrický amfík jednohlasne zaspieval „Živió“ sympaťákovi Jirkovi Urbanovi, ktorý oslávi práve v ten deň svoje okrúhle narodeniny.

Takže skupiny, ktoré zahrajú v ten deň na BB amfíku, sa stávajú gratulantmi a účinkujúcimi zároveň.

AMARANTHE s krehkou Elyze Ryd zahrajú svoj set tesne pred ARAKAINOM, užijete si ich najznámejšie skladby z už veľmi úspešnej kariéry. Tanja prinesie prierez svojich hitov a samozrejme aj novinkové skladby.

SYMFOBIA sa od roku 2015 etablovala na symfonicko metalovom trhu a po zmene na poste druhej speváčky (príchod Simonky Janovičovej) prídu predstaviť najmä marcovú albumovú novinku „The Smog of Tomorrow“, ale zaznejú aj piesne z debutu „Way of the Queen“. Tak ako všade, ich rastúca fanúšikovská základňa bude opäť o trošku väčšia.

Rebelsky otvoria koncert šťavnatým hard rockom tvoreným svojimi vlastnými skladbami a možno aj nejakou prebranou hitovkou.

Netreba zabúdať na to, že tri hlavné kapely odohrajú na amfíku svoje exkluzívne vystúpenia na Slovensku v roku 2019.

Brány amfiteátra budú otvorené pre verejnosť od 15. hodiny, aby sa fanúšikovia zorientovali v stánkoch s tričkami, občerstvením, našli si svoje miesto na sedenie a od 16:00 hod. začne veľký kolotoč zábavy.

Poradie skupín:

16:00 – 16:40 REBELSKY
17:10 – 18:00 SYMFOBIA
18:30 – 19:30 TANJA
20:00 – 21:20 AMARANTHE
21:50 – 23:00 ARAKAIN + Lucie Bílá

Plagát ku koncertu

Tlačová správa