SABATON vypustili do sveta nový song, TIMO TOLKKI´S AVALON spojil sily s Mariangelou Demurtas

SABATON začínajú promovať chystaný album. Timo Tolkki´s Avalon s novým klipom. ALTER BRIDGE ohlásili vydanie nového albumu. A PALE HORSE NAMED DEATH a BEYOND CREATION s novými klipmi. LORDI ponúkajú ukážku z nového DVD.

SABATON

Kapela SABATON vypustila do sveta lyric video k novej skladbe „The Red Baron“ z chystanej dosky „The Great War“. Tá oficiálne vychádza 19. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records. „Nezahrnúť príbeh Manfreda von Richthofena alias Červeného baróna na koncepčnom albume „The Great War“ by bolo naozaj zvláštne. A keďže sme v každom smere zameraní vyššie ako predtým, sme hrdí, že môžeme predstaviť tento singel z pripravovaného albumu,“ vyjadril sa v tlačovej správe basgitarista Pär Sundström.

Projekt TIMO TOLKKI´S AVALON sa prezentuje novým videoklipom k piesni „Godsend“ s hosťujúcou Mariangelou Demurtas z kapely TRISTANIA. Spomínaná skladba pochádza z čerstvej novinky „Return to Eden“.

Američania ALTER BRIDGE oznámili, že 18. októbra im u vydavateľstva Napalm Records vyjde nový album s názvom „Walk the Sky“. Novinka ponúkne 14 skladieb.

ALTER BRIDGE – Walk the Sky

Američania A PALE HORSE NAMED DEATH sa hlásia o slovo s novým videoklipom ku skladbe „Fell in My Hole“ z aktuálnej radovky „When the World Becomes Undone“.

Death metalisti BEYOND CREATION majú na svojom konte nový live videoklip k songu „The Afterlife“ zo stále aktuálnej nahrávky „Algorythm“.

Fínska formácia LORDI zverejnila ukážku z chystaného DVD „Recordead Live – Sextourcism in Z7“ v podobe songu „The Riff“. DVD vyjde 26. júla prostredníctvom AFM Records a ponúkne záznam koncertu zo švajčiarskeho klubu Z7 v meste Pratteln a aj bonusový materiál vrátane nejakých raritiek.