Loud Farm Fest zmenil termín aj miesto konania, tešte sa na 20 kapiel

Koncertná agentúra Loud Farm Booking pripravila pre metalových nadšencov tretí ročník open air festivalu Loud Farm Fest. Ten sa uskutoční v dňoch 23.-24. augusta 2019 v novom prostredí. Miestom činu bude areál Duchonka Camping pri obci Prašice v okrese Topoľčany.

LOUD FARM FEST 2019

BEHEADED (Mal) – brutal death metal
UNFATHOMABLE RUINATION (Uk) – technical brutal death metal
WITHIN DESTRUCTION (Slo) – deathcore
GUTALAX (Cze) – goregrind
VIRVUM (Sui) – progressive technical death metal
a mnoho ďalších

23. – 24.8. 2019, Duchonka Camping

Festival prinesie dva dni plné kvalitného, prevažne tvrdého metalu, kde nebudú chýbať domáce i zahraničné hudobné telesá. Behom dvoch dní sa v príjemnej rodinnej atmosfére predstaví až 20 kapiel.

V pozícii headlinera to odpália brutal death metaloví BEHEADED, ktorí priletia zo slnečnej Malty. Sekundovať im budú štýlovo spriaznení, no predsa o čosi technickejší Angličania UNFATHOMABLE RUINATION, alebo deathcorovo ladení mladíci WITHIN DESTRUCTION zo Slovinska. Z neďalekých Čiech pricestuje stálica v boji proti zápche, goregrindová veličina GUTALAX a nemenej zaujímavo sa javí švajčiarska prog/technical deathová nádej VIRVUM.

O tom, že organizátori sa nevyhýbajú experimentom, svedčí účasť českého horrorcore projektu SODOMA GOMORA, ktorý tvoria uznávaní rapperi Řezník a DeSade. A poďme naspäť k extrémnym formám metalu: nekompromisný black/death s dávkou melodiky predvedú Švajčiari STORTREGN. Na Loud Farm Feste si konečne zahrajú aj death/grindoví humoristi SERRABULHO z Portugalska, ktorým sa pred rokom nepodarilo priletieť.

Ujsť by vám nemali ani melodic black metalisti MARTYRIUM z Malty, pre fanúšikov moderného brutal death/goregrindu sú pripravení Belgičania BRUTAL SPHINCTER a z európskych kapiel spomeňme aj francúzskych prog/melodic deathových TEMNEIN.

Českú scénu budú ešte zastupovať vládci kanalizačných stok STÍNY PLAMENŮ a agilní melodic black metalisti DESIRE FOR SORROW. Slovenskú to najlepšie, čo sa do festivalovej zostavy zmestilo. Z brutal deathových formácií netreba opomenúť legendu TYPHOID, ich mladších nasledovníkov MORTALLY INFECTED a BRUTE, ale napríklad aj progresívnych MORNA, ktorí v roku 2017 reprezentovali Slovensko na festivale Wacken Open Air.

Zrejme najpomalšou kapelou budú death/doomoví melancholici SAMSARA, iný pohľad na svet zas prídu predstaviť nováčikovia VORTEX UNIT. Line-up uzatvárajú melodic death metaloví navrátilci PEORTH.

Areál festivalu bude otvorený už vo štvrtok podvečer. Návštevníci si okrem stanovania môžu zakúpiť ubytovanie v bungalove, či bunke. Priamo v areáli sa tiež nachádza Vodná nádrž Duchonka, vhodná na kúpanie.

Začiatok programu a presné hracie časy nájdete čoskoro na FB udalosti.

Vstupenky zakúpite v sieti Predpredaj.sk za 28 €. Vstupné na mieste bude 30 €.

Plagát ku festivalu

PR: Marek „Fajo“ Falat / Betrayers Of Blood