Nepriazeň osudu, predsudky, vytrvalosť, pokora, ale aj bolesť a krv. Aj o tom je nový klip NO CONTROL

Po skladbe „Keď nám dojdú sny“, ktorá otriasla modernou metalovou scénou doslova v základoch, prichádzajú NOCONTROL s novou piesňou nazvanou „Ďakujem“.

NO CONTROL

Od posledného videoklipu sa v kapele NO CONTROL udialo veľa nového. Okrem mnohých koncertov a zjavného rozšírenia svojej fanúšikovskej základne sa môže kapela pochváliť aj svojím prvým tour, ktoré skončilo len nedávno. Taktiež veľkým úspechom je aj fakt, že práve NO CONTROL si, ako svoj support pre bratislavský koncert vybrali BULLET FOR MY VALENTINE!

„Klip sme pôvodne chceli točiť na úplne inú skladbu, no keď sme pieseň Ďakujem počuli už z prvého dema, bolo nám jasné, že všetko bude inak, “ prezrádza najnovší člen kapely spevák Elo Schronk. Výber režiséra bol zo strany kapely už vopred jasný a tak voľba opätovne padla na brnenského Radima Věžníka.

Drsný príbeh o nezlomnej túžbe kráčať za svojim cieľom. Nepriazeň osudu, predsudky, vytrvalosť, pokora, ale aj bolesť a krv. To všetko nájdete v novom klipe NO CONTROL, ktorí opäť potvrdili, že si priazeň svojich fanúšikov plne zaslúžia.

Tlačová správa