Bohaté novinky: RAMMSTEIN, TARJA, SABATON, APOCALYPTICA a mnohí ďalší

RAMMSTEIN, TARJA, SABATON, ALTER BRIDGE, HELLYEAH a EQUILIBRIUM ponúkajú nové videá. APOCALYPTICA zmenila vydavateľstvo. NILE dokončili práce na novom albume. SUICIDE SILENCE vydajú nový živák. David Ellefson zas novú sólovku. CRO-MAGS sú späť. ČAD v štúdiu. AEON WINDS vydajú nový album.

RAMMSTEIN

Kapela RAMMSTEIN zverejnila video mapujúce tvorbu videoklipu ku skladbe „Radio“ z ich aktuálnej a bezmennej nahrávky. O réžiu videoklipu sa postaral Jörn Heitmann.

TARJA TURUNEN sa prezentuje novým videoklipom k piesni „Railroads“ z chystanej štúdiovky „In the Raw“. Tá uzrie svetlo sveta 30. augusta vďaka vydavateľstvu earMUSIC.

Švédi SABATON zverejnili videoklip k piesni „Great War“ z chystanej štúdiovky „The Great War“, ktorá vyjde 19. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Fínska formácia APOCALYPTICA podpísala zmluvu s vydavateľstvom Silver Lining Music, ktoré im vydá nový a zatiaľ nepomenovaný album. Kapela nahrávala čisto inštrumentálnu novinku viac ako tri mesiace v štúdiu Sonic Pump. O mix sa postaral Andrew Scheps. Príchod novej dosky sa očakáva začiatkom budúceho roka.

Američania ALTER BRIDGE natočili nový videoklip ku skladbe „Wouldn´t You Rather“ pochádzajúcej z novej radovky „Walk the Sky“. Tá má dátum vydania stanovený na 18. októbra prostredníctvom Napalm Records.

Formácia HELLYEAH má na svojom konte nový obrazový materiál k songu „Oh My God“ z chystaného albumu „Welcome Home“, ktorý vyjde 27. septembra prostredníctvom vydavateľstva Eleven Seven Music.

Egyptológovia NILE dokončili práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Nástupca dosky „What Should Not Be Unearthed“ z roku 2015 by mal vyjsť na jeseň tohto roka a podľa bubeníka Georgea Kolliasa sa máme pripraviť na zabijácky album s parádnym zvukom.

Svätojurská úderka ČAD sa odobrala do českého štúdia Sono, aby nahrala nový a zatiaľ nepomenovaný album. Zatiaľ poslednú radovku „Bastard“ vydali v roku 2017.

Domácim black metalistom AEON WINDS vyjde 12. júla prostredníctvom Avantgarde Music nový štúdiový album s názvom „Stormveiled“.

AEON WINDS – Stormveiled

Deathcoristom SUICIDE SILENCE vyjde 12. júla u Nuclear Blast Records nový živák „Live & Mental“ (iba v digitálnej forme). Novinka ponúkne záznam koncertu zo 4. decembra 2015, kedy kapela zahrala na benefičnej akcii na podporu Mental Health America of Los Angeles v Santa Ane. Nižšie nájdete aj ukážku v podobe cover skladby „Blind“ od KORN.

David Ellefson vydá 16. júla u Combat Records novú sólovku „Sleeping Giants“. Album bude obsahovať doteraz nevydaný materiál z jeho ostatných projektov a aj nové skladby. Jednu z nich, s názvom „Hammer Comes Down“ si môžete vypočuť pod správou.

Nemci EQUILIBRIUM vypustili do sveta nový klip k piesni „Renegades – A Lost Generation“. Spomínanú skladbu nájdete na chystanom albume „Renegades“. Novinka sa na pulty predajní dostane 16. augusta vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Hardcoristi CRO-MAGS sú späť a o slovo sa hlásia s trojskladbovým EP „Don´t Give In“. Pod správou si môžete vypočuť ochutnávku v podobe titulného songu. EP je v digitálnej forme dostupné už teraz, vinylová verzia vychádza 2. augusta u Arising Empire.