Piatkový blok noviniek: GHOST, OBITUARY, SICK OF IT ALL, 1349 a ďalší

GHOST a SICK OF IT ALL s novými klipmi. DEVILDRIVER dokončili práce na novom albume. OBITUARY, 1349, TERROR a DEVOURMENT zverejnili nové skladby.

GHOST

Švédska formácia GHOST zverejnila nové lyric video k piesni „Faith“ pochádzajúcej zo stále aktuálneho albumu „Prequelle“. O vizualizáciu sa postaral Zev Deans.

Death metaloví veteráni OBITUARY vypustili do sveta (TU) nový singel s názvom „A Dying World“. Spomínaný singel je ich prvou hudobnou novinkou po vydaní rovnomenného albumu v roku 2017.

Hardcoristi SICK OF IT ALL majú na svojom konte nový klip k songu „Self Important Shithead“ z aktuálnej radovky „Wake the Sleeping Dragon!“.

Kapela DEVILDRIVER dokončila s producentom Steveom Evettsom práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Nástupca ich zatiaľ poslednej dosky „Trust No One“ z roku 2016 má rúcať všetky pravidlá a vyjde ako dvojalbum. Prvá časť uzrie svetlo sveta začiatkom budúceho roka. „Dostanete nahrávku začiatkom budúceho roka, ďalšiu v roku 2021, druhú časť „Outlaw (Til The End: Vol.) 2“ v roku 2023 a možno ďalšie albumy v rokoch 2024 a 2025. A potom si zoberiem dlhšiu prestávku, ktorá môže trvať štyri až päť rokov,“ vyjadril sa frontman Dez Fafara pre podcast Everblack.

Black metalisti 1349 sa hlásia o slovo s novou skladbou „Through Eyes of Stone“ z rovnomenného singla, ktorý im vyjde 16. augusta u vydavateľstva Season of Mist. B-strana bude obsahovať live skladbu „Riders of the Apocalypse“.

Hardcorová úderka TERROR zverejnila novú skladbu s názvom „No Road Too Long“. Pieseň pochádza z pripravovaného dvanásťpalcového splitka, ktoré bude súčasťou tohtoročnej edície „Pure Noise Tour“. Na splitku figuruje viacero umelcov ako STICK TO YOUR GUNS, COUNTERPARTS a iní.

Brutal death metaloví mäsiari DEVOURMENT zverejnili nový song „Narcissistic Paraphilia“ z chystaného albumu „Obscene Majesty“. Ten vyjde 16. augusta prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.