SEPULTURA ZAMIERI V JÚNI DO ŠTÚDIA, SIMONE SIMONS JE TEHOTNÁ

Zbystrite pozornosť, SEPULTURA chystá nový album! Simone Simons (EPICA) čaká dieťa, kapela tak ruší svoje koncerty. AUTOPSY a ORPHANED LAND vydajú nové albumy. THE DILLINGER ESCAPE PLAN a HEAVEN SHALL BURN zverejnili nové videoklipy.
Legendárna SEPULTURA bude s producentom Rossom Robinsonom (KORN, LIMP BIZKIT, SLIPKNOT) nahrávať svoj ďalší album. Novinku budú nahrávať v júni a vyjsť by mala koncom tohto roka prostredníctvom Nuclear Blast Records. Kapela už teraz prezradila, že na novinke budú dva bonusové covery, a to „Zombie Ritual“ od DEATH a skladba od brazílskej kapely CHICO SCIENCE.

Zaujímavá správa prišla z tábora holandskej kapely EPICA. Speváčka Simone Simons je tehotná! Dieťa čaká so svojím dlhoročným priateľom, klávesákom Oliverom Palotaiom (KAMELOT). Má to však jeden háčik. EPICA kvôli tehotenstvu Simone zrušila všetky koncerty, ktoré mala naplánované od 1. júla. Medzi nimi je aj vystúpenie na českom festivale Masters of Rock. Počas tohto obdobia však budú členovia kapely pripravovať materiál na nový album, ktorý by mal vyjsť nabudúci rok. Ešte do konca tohto roka by sa na pulty predajní malo dostať aj pripravované DVD tejto kapely. A mimochodom, Simone a Oliverovi gratulujeme.

AUTOPSY vydajú 24. júna prostredníctvom Peaceville Records nový album pod názvom „The Headless Ritual“. Na novinke bude 10 skladieb. O artwork, ktorý nájdete nižšie, sa postaral Joe Petagno (MOTӦRHEAD, PINK FLOYD, LED ZEPPELIN).

Taktiež 24. júna vydajú Izraelčania ORPHANED LAND svoj šiesty štúdiový album, ktorému dali názov „All Is One“. Novinka sa na pulty predajní dostane prostredníctvom Century Media Records. Spevák Kobi Farhi k nej povedal, „Poviem to jednoducho. „All Is One“ je zatiaľ najlepší album ORPHANED LAND. Mám pocit, že sme všetky aspekty dali na novú úroveň. Spôsob písania, aranžmá, hranie a produkcia. Album sme nahrali v troch krajinách (Turecko, Švédsko, Izrael) a ukázal sa tak silný, že to nemôžeme prestať počúvať. Album je veľmi bohatý na zvuk. Je tu zúčastnených viac ako 40 ľudí – spevácke zbory, husle a tiež mnoho tradičných nástrojov." Artwork je hneď pod správou.

THE DILLINGER ESCAPE PLAN natočili nový videoklip ku skladbe „When I Lost My Bet“, ktorá sa nachádza na ich novom albume „One Of Us Is The Killer“, ktorý vyjde 14. mája. Vy si ho môžete pozrieť hneď pod touto správou.

Nový klip ponúkajú aj HEAVEN SHALL BURN a to ku skladbe „Hunters Will Be Hunted“, ktorú nájdete na ich nedávno vydanej novinke „Veto“. Klip nájdete nižšie.