MEGADETH ZVEREJNILI NOVÚ PIESEŇ, TARJA DOKONČILA MIX NOVINKY

MEGADETH vypustili do sveta novú skladbu. Tarja Turunen dokončila mix nového albumu. HATE sa rozhodli pokračovať aj po smrti basáka Mortifera. Informácie o nových albumoch prezradili ICED EARTH, UNEARTH  a MUMAKIL.
Vypočujte si novú rovnomennú skladbu od MEGADETH, ktorá sa bude nachádzať na ich novom albume „Super Collider“. My ešte pripomíname, že novinka vychádza 4. júna a na pulty predajní sa dostane prostredníctvom vydavateľstva Tradecraft. Skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.

Bývalá speváčka NIGHTWISH Tarja Turunen dokončila spolu s producentom Timom Palmerom (PEARL JAM, U2) mix svojej novej, zatiaľ bezmennej sólovky, ktorá by mala vyjsť v auguste alebo septembri tohto roka.

Poliaci HATE sa rozhodli pokračovať v kariére, potom ako 6. apríla nečakane zomrel basgitarista Mortifer, ktorý trpel srdcovou arytmiou. Kapela takisto dodala, že mal astmu a problémy s dýchaním počas spánku. HATE zverejnili na svojom Facebooku nasledovné vyhlásenie: „Vážení priatelia a fanúšikovia. Boli by sme radi, aby ste vedeli, že sme sa rozhodli pokračovať a robiť svoju prácu ako vždy. Ešte je veľká diera v našich srdciach, ale nechceme, aby sme sa zamerali na smútok nad tragédiou. Namiesto toho sme sa rozhodli sústrediť na kapelu a jej zachovanie a propagovať myšlienky, ktoré sme zdieľali spolu s Mortiferom. To, čo robíme, považujeme ako misiu a nemôžeme vidieť koniec. Na niektorých akciách nás bude na basgitare sprevádzať Mortiferova manželka Alexandra. Predtým bola zapojená v niekoľkých ruských kapelách. Ako skúsená hudobníčka to s nami nepochybne zvládne. Na ďalších koncertoch sa k nám pripojí Piotr Kolakowski (NEYRA), talentovaný hudobník, ktorý bol predtým u nás ako session člen. Ešte raz ďakujeme za vaše slová podpory a za všetko čo robíte pre nás v tejto ťažkej dobe."

ICED EARTH nazvali svoj nový album „Plagues Of Babylon“ a vyjsť by mal v októbri prostredníctvom Century Media Records. Viac už gitarista Jon Schaffer, „Sme veľmi vzrušení ako zabijácky znejú nové veci v tak skorom procese písania. Myslím, že tento album bude niečím výnimočný."

UNEARTH
vstúpili do štúdia s producentom Markom Lewisom (BLACK DAHLIA MURDER, WHITECHAPEL, DEVILDRIVER, TRIVIUM), kde začali predprodukciu ich nového albumu, ktorý by mal vyjsť v období septembri alebo októbri. Ešte pripomíname, že podľa nových informácií podpísali nahrávaciu zmluvu s vydavateľstvom eOne, pretože im nedávno vypršal kontrakt s Metal Blade Records.

Švajčiari MUMAKIL vydajú 24. júna prostredníctvom Relapse Records svoj tretí štúdiový album „Flies Will Starve“. Na novinke sa bude nachádzať 24 masakrálnych grindových skladieb. Artwork novinky nájdete nižšie.