SLIPKNOT majú nový singel, HAMMERFALL live video, SYMFOBIA zverejnila trailer ku chystanému klipu

SLIPKNOT zverejnili novú skladbu. HAMMERFALL s novým klipom. SYMFOBIA zverejnila trailer k novému klipu. BENEDICTION prezradili meno nového vokalistu.

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT vypustila do sveta nový singel s názvom „Solway Firth“ a podporila ho aj obrazovým materiálom. Skladba pochádza z novej štúdiovky „We Are Not Your Kind“, ktorá vyjde 9. augusta u vydavateľstva Roadrunner Records. Klip vznikol v spolupráci so streamovacou službou Amazon Prime Video a objavujú sa v ňom zábery z nového seriálu „The Boys“. O réžiu sa opäť postaral perkusionista kapely Shawn Crahan.

Švédska formácia HAMMERFALL sa prezentuje live videoklipom k novej piesni „One Against the World“ z chystanej dosky „Dominion“. Tá vychádza 16. augusta u Napalm Records.

Symfonici SYMFOBIA sa v lete venujú najmä hraniu festivalových koncertov. Po úspechu na festivale Masters of Rock vo Vizoviciach však chystajú pre fanúšikov novinku. Kapela natočila videoklip ku obľúbenej piesni „Bury It“ z aktuálnej radovky „Smog of Tomorrow“. Jeho premiéra bude v pondelok 29. júla. Nitrania zverejnili trailer. Máme sa na čo tešiť.

Death metalisti BENEDICTION už skôr oznámili, že sa v júli sa ich cesty so spevákom Daveom Huntom rozídu, pričom už pracovali s utajenou novou akvizíciou za mikrofónom. Teraz kapela oznámila, že naverbovala staronového vokalistu Davea Ingrama (ex-BOLT THROWER). „Takže sme tu, hlboko ponorení do písania nového albumu. Nový materiál vás odpáli! V septembri plánujeme nahrávať. A pre všetkých mojích sledovateľov na sociálnych sieťach – dúfam, že chápete, že ja a chlapci sme sa rozhodli udržať môj návrat v tajnosti, kým Dave Hunt nedokončil svoj čas s kapelou. Jednoduchá a potrebná zdvorilosť,“ uvádza Dave Ingram v tlačovej správe.