NOVINKY Z TÁBOROV SATYRICON, MEGADETH ALEBO BLACK SABBATH

SATYRICON dokončujú nahrávanie nového albumu a prezradili aj nejaké podrobnosti o ňom. MEGADETH zverejnili ďalšiu novú skladbu. Včera zomrel jeden zo zakladateľov THE DORS Ray Manzanek. Pozrite si ako vznikal artwork novinky „13“ od BLACK SABBATH. Nový klip ponúkajú HATEBREED. ASKING ALEXANDRIA vydajú nový album.
SATYRICON by mali koncom tohto roka vydať nový, zatiaľ bezmenný album. „Nahrávanie sa chýli ku koncu. Budúci týždeň je naplánované posledné nahrávanie pred mixovaním. Konečne nejaké svetlo na konci tunela po takmer štyroch mesiacoch nahrávania. Som si istý, že to bude stáť za to,“ prezradil forntman kapely Satyr a pokračoval v rozprávaní o chystanej nahrávke, „pre mňa to znie veľmi autenticky a s organickým zvukom. Jednoducho to znie tak, ako to má znieť. Muzikantsky povedané, je to veľmi atmosférická nahrávka a je plná života. Je tam mnoho prekvapení, ale myslím si, že to bude nahrávka, ktorá pomôže black metalu nájsť novú cestu do budúcnosti.“ My ešte dodáme, že na novinke sa objaví aj hosť a to nórsky spevák Sivert Hoyem z rockovej kapely MADRUGADA.

Ako už isto viete nový album „Super Collider“ od MEGADETH vychádza 4.júna. Čakanie naň si môžete skrátiť vypočutím ďalšej skladby, ktorú kapela zverejnila. Tentoraz sa je to pieseň „Kingmaker“, ktorú nájdete pod dnešnými novinkami.

Žiaľ, aj dnes vám prinesieme smutnú správu. V pondelok navždy odišiel Ray Manzanek, klávesista a zakladajúci člen legendárnej kapely THE DOORS. Manzanek zomrel vo veku 74 rokov na klinike v nemeckom meste Rosenheim, kde bojoval s rakovinou, žiaľ neúspešne. Z pôvodnej zostavy THE DOORS tak zostali už iba dvaja členovia. Česť jeho pamiatke.

Ak chcete vidieť ako vznikal artwork nového albumu „13“ od BLACK SABBATH pustite si video, ktoré nájdete pod novinkami.

Pozrite si nový videoklip od HATEBREED, ktorý natočili ku skladbe „Honor Never Dies“. Tá pochádza z ich aktuálneho albumu „The Divinity Of Purpose“. Nový klip nájdete nižšie.

Kapela ASKING ALEXANDRIA vydá 6. augusta prostredníctvom vydavateľstva Sumerian Records svoj tretí štúdiový album nazvaný „From Death To Destiny“. CD sa nahrávalo so známym producentom Joey Sturgisom (THE DEVIL WEARS PRADA, EMMURE).

Black Sabbath Creating the Cover from Zip Design on Vimeo.