Ďalšie skazené vízie zhmotnili BEHEMOTH v novom klipe. Čerstvé info aj od VOLBEAT, LACUNA COIL a iných

BEHEMOTH s novým klipom. VOLBEAT a LACUNA COIL zverejnili nové skladby. ENTOMBED A.D. natočili nový videoklip. Novinky aj od THE AGONIST, ALTER BRIDGE, QUEENSRŸCHE a THY ART IS MURDER.

BEHEMOTH

Poľská mašina BEHEMOTH sa hlási o slovo s novým videoklipom ku piesni „Sabbath Mater“ z aktuálnej nahrávky „I Loved You at Your Darkest“. „Prinášame vám nové video k „Sabbath Mater“. Energia a vibrácie boli vyrobené pre vystupovanie a to je presne to, čo sme vo videu dosiahli. A nejaké tie bezbožné obrazy. Koniec koncov, je to video BEHEMOTH. Ako vždy máme šťastie, že máme mocných Grupa 13, ktorí nám pomáhajú prejavovať naše skazené vízie,“ píše sa v tlačovej správe skupiny.

Kapela VOLBEAT vypustila do sveta novú skladbu s názvom „Pelvis on Fire“ z chystanej štúdiovky „Rewind, Replay, Rebound“. Tá vyjde 2. augusta u vydavateľstva Republic Records. „Je to čistý rock´n´roll. Keď počujete piesne z 50. a 60. rokov a čítate texty, tak nie sú tak hlboké. Ale znie to skvele. Je to pocit. Je to emocionálne, to čo cítime, keď počujeme dobrý rock´n´roll,“ uvádza v tlačovej správe frontman Michael Poulsen.

Talianska formácia LACUNA COIL predstavila prvú ochutnávku z chystaného albumu „Black Anima“. Ide o pieseň „Layers of Time“, ktorú podporili aj obrazovým materiálom. Nový album má dátum vydania stanovený na 11. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. „Dámy a páni dávame vám „Layers of Time“. Sme nadšení, že naša nová hudba z „Black Anima“ je konečne vonku. „Layers of Time“ vás tvrdo zasiahne a to je len ochutnávka z toho čo príde,“ povedala speváčka Cristina Scabbia.

ALTER BRIDGE zverejnili skladbu „Pay No Mind“ z novej radovky „Walk the Sky“. Tá sa na pulty predajní dostane 18. októbra vďaka vydavateľstvu Napalm Records.

Švédski death metalisti ENTOMBED A.D. natočili videoklip k novému songu „Elimination“ z albumu „Bowels of Earth“, ktorý vychádza 30. augusta u Century Media Records.

Kanaďania THE AGONIST majú na svojom konte nový klip ku skladbe „Burn It All Down“. Pieseň pochádza z chystaného albumu „Orphans“. Novinka uzrie svetlo sveta 20. septembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Kapela QUEENSRŸCHE zverejnila nové lyric video ku skladbe „Bent“ z aktuálneho albumu „The Verdict“.

S novým obrazovým materiálom sa hlásia deathcoristi THY ART IS MURDER, konkrétne k songu „New Gods“, z ich čerstvej dosky „Human Target“.