MAYHEM prezradili detaily o novom albume. Čerstvé správy hlásia aj EXHUMED či TOXIC HOLOCAUST

MAYHEM prezradili detaily o novom albume. EXHUMED a TOXIC HOLOCAUST vydajú nové nahrávky. BLOOD RED THRONE zverejnili novú skladbu. ROLO TOMASSI s novým klipom. MOFOKILLER zverejnili nové klipy. STERCORE chystajú nový album

MAYHEM. Foto: Luss

Black metalisti MAYHEM prezradili, že ich nový album dostal názov „Daemon“, ponúkne desať skladieb a ako je už dlhšie známe, vyjde 25. októbra pod hlavičkou Century Media Records. „Album „Daemon“ nie je priamym pokračovaním „Esoteric Warfare“, tak ako všetky albumy MAYHEM, je sám za seba. Osamelý a jedinečný vlk. Nie je ani novou kapitolou v kariére MAYHEM. Skôr veľkou knihou, autoritatívnou s divokým charakterom. Zložený a rozložený v rovnakej zostave ako „Esoteric Warfare“ či ako pri live prevedení album „De Mysteriis Dom Sathanas“. „Daemon“ nie je ani retro v štýle klasických piesní ako „Freezing Moon“, „Pagan Fears“ alebo „Buried by Time and Dust“. „Daemon“ je zmena. Príležitosť pre pekelnú čelusť, ktorá sa má otvoriť ešte viac,“ uvádza nórska kapela v tlačovej správe.

MAYHEM – Daemon

Death/grindoví šialenci EXHUMED oznámili, že 4. októbra im u vydavateľstva Relapse Records vyjde nová štúdiovka s názvom „Horror“. Novinka ponúkne 15 skladieb a jednu z nich, „Ravenous Cadavers“ si môžete vypočuť nižšie.

Crossover thrash metalová úderka TOXIC HOLOCAUST vydá 4. októbra u eOne Music nový štúdiový album „Primal Future: 2019“. Pod správou si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Chemical Warlords“.

Deatheri BLOOD RED THRONE zverejnili novú skladbu s názvom „Requiem Mass“ z chystaného albumu „Fit to Kill“. Ten vychádza 13. septembra u vydavateľstva Mighty Music.

Britská formácia ROLO TOMASSI sa hlási o slovo s novým videoklipom k songu „A Flood of Light“ pochádzajúceho z aktuálnej dosky „Time Will Die and Love Will Bury It“.

Viac je vždy viac. Aj preto Slováci MOFOKILLER zverejňujú naraz hneď 2 live videoklipy. Chalani v nových videách dokazujú, že ich hranie naživo baví a že to naživo vedia. Navyše si potrpia na „tučný zvuk“. Za novinkou kapely stojí jej spevák a basgitarista Miro Beka. Ten nahrávku mixoval, mastroval a dokonca sa postaral o strih videa. „V minulosti sme nahrávali v rôznych štúdiách a spolupracovali s rôznymi ľuďmi. Výsledok bol vždy akýsi kompromis. Nikdy sme neboli na 100% spokojní. Preto sme sa rozhodli, že si budeme veci robiť sami. Vlastne dnes to tak robí mnoho kapiel. Z výsledku sa veľmi tešíme,“ povedal Beka. Videá vznikli v priestoroch známych bratislavských skúšobní Bunker Music House a aj preto tento počin nesie názov Naživo z Bunker Music House. Nahrávka je akýmsi prierezom tvorby kapely. – Tlačová správa

Domáci deathcoristi STERCORE sa v septembri odoberú do maďarského No Silence Studios, aby nahrali zvyšné štyri skladby na ich nový a zatiaľ nepomenovaný album.