OPETH zverejnili ďalšiu skladbu v dvoch verziách. ČAD a CATASTROFY nahrali spoločnú pieseň

OPETH zverejnili novú pieseň. ČAD a CATASTROFY nahrali spoločnú pieseň. SLASH ponúka ukážku z nového DVD. CHELSEA WOLFE vydá nový album. WHILE SHE SLEEPS nahrali videoklip.

OPETH

Švédski prog rockeri OPETH zverejnili novú pieseň s názvom „Dignity“ (prípadne „Svekets Prins“ vo švédskej verzii) z chystanej nahrávky „In Cauda Venenum“. Tá má dátum vydania stanovený na 27. septembra u vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Svätojurská úderka ČAD zverejnila spoločnú skladbu s bratislavskou kapelou CATASTROFY, nesúcu názov „Zbojnícke móresy“. Skladba sa bude nachádzať na pripravovanej albumovej novinke ČAD „Zabi ma“, ktorá vyjde na jeseň.

SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS ponúkajú ukážku z nového DVD „Living the Dream Tour“ a to v podobe skladby „Shadow Life“. Spomínané DVD vychádza 20. septembra prostredníctvom vydavateľstva Eagle Vision.

Americkej hudobníčke CHELSEA WOLFE vyjde 13. septembra prostredníctvom vydavateľstva Sargent House nový album s názvom „Birth of Violence“. Nižšie si môžete vypočuť pieseň „Be All Things“, ktorá je podporená aj videoklipom.

Metalcoristi WHILE SHE SLEEPS majú na svojom konte nový videoklip k songu „I´ve Seen It All“ z aktuálnej radovky „So What?“.