FREEDOM CALL sú na scéne 20 rokov. V októbri vystúpia v dvoch slovenských mestách

Obľúbení happy metalisti FREEDOM CALL oslavujú 20. výročie. V rámci turné sa predstavia aj v dvoch slovenských mestách.

FREEDOM CALL (Ger) – happy metal
VISIONS OF ATLANTIS (Aut) – symphonic metal
SYMPHONITY (Cze) – power metal

Piatok 4.10.2019, Košice – Kasárne Kulturpark
Sobota 5.10.2019, Zvolen – Dom kultúry ŽSR

FREEDOM CALL 2019

Nemci FREEDOM CALL vydali pred pár dňami nový štúdiový album „M.E.T.A.L.“. Ako to už býva zvykom, kapela sa vyberie do Európy, kde ho bude prezentovať. Partia okolo Chrisa Baya okrem nového albumu a sady starších obľúbených piesní predstavia aj svoju novú zostavu. Výmena na postoch basgitaristu a bubeníka priniesla tieto mená: Francesco Ferraro predstaví svoju hru na basgitaru a ako si poradí so svojimi partmi za bicími mladík Tim Breideband, sa presvedčíme práve v Košiciach a vo Zvolene.

Francesco sa na Slovensku už predstavil pred časom s kapelou VEXILLUM. Tim tiež nie je až takým nováčikom, odbubnoval si svoje s kapelami AT VANCE a BONFIRE. Stálicami v kapele ostal frontman – večne usmiaty Chris Bay a druhý gitarista Lars Rettkowitz.

Na turné vyrážajú Nemci aj s dvoma hosťami – VISIONS OF ATLANTIS a SYMPHONITY. Obe formácie budú skvelými štartovačmi večerov, kde odznie poriadna dávka melodického heavy, power, symfonického, ale aj speed metalu.

„Najmä tých melodických a rýchlych vecí nám FREEDOM CALL naservírujú na záver večerov takmer 2 hodiny, ale pokiaľ bude publikum očakávane živé, možno ich set aj prekročí aj hranicu magických 120 minút,“ informovali organizátori koncertu z agentúry Profi Event.

Ceny vstupeniek: 27 € – do 22.9. (vrátane), 29 € do 5.10. (vrátane 5.10. do 16.00). Potom si budete môcť zakúpiť vstupenky na pokladni priamo v mieste konania v cene 32 €.

Plagát ku koncertom FREEDOM CALL na Slovensku

Tlačová správa