MACHINE HEAD pripravujú novú pieseň a turné k debutovému albumu, LEPROUS dokončili ďalší album

MACHINE HEAD zverejnia novú skladbu. LEPROUS oznámili vydanie nového albumu. DRAGONFORCE s novým klipom. K dispozícii je druhé a posledné vydanie knihy MONSTRONOMICON. DEEZ NUTS a NECRONOMICON vydajú nové albumy.

MACHINE HEAD – k 25. výročiu albumu „Burn My Eyes“

Kapela MACHINE HEAD zverejní budúci mesiac novú skladbu „Do Or Die“, aby sa časovo zhodovala s vyhlásením americkej časti turné k 25. výročiu albumu „Burn My Eyes“. Na koncertoch sa opäť predstaví pôvodný bubeník Chris Kontos a gitarista Logan Mader, keď v plnom rozsahu zahrajú debutový album z roku 1994. „Čakal som na tie zasrané dátumy. Trvá to večnosť. Ale keďže ich už konečne máme, tak upustíme pre vás niečo nové,“ vyjadril sa na facebooku Robb Flynn.

Prog metalisti LEPROUS vydajú 25. októbra u InsideOut Music nový štúdiový album s názvom „Pitfalls“. „Sme nesmierne hrdí, že môžeme oznámiť „Pitfalls“. Je to album, ktorý od LEPROUS nikto neočakáva. Keď si myslíte, že viete kam smeruje, uvedomíte si, že sa mýlite. Nejde zďaleka len o najväčší produkčný a hudobný počin, ale aj o najosobnejší a najúprimnejší. Album bol napísaný počas jedných z najťažších rokov, keď som zápasil s depresiou a úzkosťou. Žiadne filtre, žiadne metafory, len pravda. Hovorí sa, že písanie hudby je terapeutické, ale povedal by som, že je to podhodnotené. „Pitfalls“ je pre mňa jeden a pol roka učenia, ako sa dostať cez temný tunel. Hudba bola moja pochodeň,“ vyjadril sa v tlačovej správe frontman Einar Solberg. Ešte dodáme, že novinka ponúkne 9 skladieb.

Power metalová formácia DRAGONFORCE natočila nový videoklip ku skladbe „Heart Demolition“ z chystanej nahrávky „Extreme Power Metal“. Tá vyjde 27. septembra u earMUSIC.

MONSTRONOMICON (2.0): Druhé a posledné vydanie knihy zo sveta skôr naozaj tvrdej hudby vyšlo 12. júla a už je k dispozícii pre záujemcov. Limitovaná edícia prináša tvrdú väzbu, oproti prvému vydaniu o takmer 50 strán viac, množstvo aktualizácií, nových informácií a fotografií. Bližšie informácie pre záujemcov: https://www.facebook.com/Monstronomicon/ alebo nomenmortis@hotmail.com.- Tlačová správa

MONSTRONOMICON (2.0)

Austrálčanom DEEZ NUTS vyjde 18. októbra u Century Media Records nový album „You Got Me Fucked Up“. Pod správou nájdete prvú ochutnávku v podobe songu „Crooked Smile“, ktorý podporili aj videoklipom.

Death metalisti NECRONOMICON vydajú 18. októbra prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist novú dosku s názvom „Unus“. Nižšie si môžete vypočuť skladbu „Paradise Lost“.