KREATOR ZVEREJNILI ĎALŠIE PODROBNOSTI O NOVOM DVD

KREATOR zverejnili ďalšie informácie o ich novom DVD. POWERWOLF vydajú nový album. Americká kapela FLESH CONSUMED pracuje na novom albume.
Nedávno sme vás informovali, že Nemci KREATOR vydajú nové DVD pod názvom „Dying Alive“. Kapela už prezradila aj dátum vydania tohto obrazového materiálu. Nové DVD vyjde 30. augusta. Na nosiči bude zachytený záznam z ich vypredaného vystúpenia v nemeckom Oberhausene z 22. decembra 2012. DVD bude okrem samotného koncertu obsahovať aj zábery zo zákulisia a aj videoklipy. Celková stopáž DVD bude približne 115 minút. Jeho artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

POWERWOLF vydajú 19. júla prostredníctvom Napalm Records svoj piaty štúdiový album „Preachers Of The Night“. Ako ochutnávku si môžete vypočuť skladbu „Amen & Attack“, ku ktorej skupina natáča aj videoklip. Artwork nového albumu si môžete pozrieť pod novinkami.

Americká brutal death metalová kapela FLESH CONSUMED pracuje na svojom treťom štúdiovom albume „Hymn For The Leeches“, ktorý by mal vyjsť začiatkom roka 2014 prostreníctvom Unique Leader Records.