BOHATÉ NOVINKY OD AMON AMARTH ALEBO FLESHGOD APOCALYPSE

AMON AMARTH zverejnili novú skladbu. FLESHGOD APOCALYPSE prezradili detaily o pripravovanom albume. ROTTING CHRIST, CHIMAIRA a ABORYM majú nové videoklipy. Nové nahrávky vydajú aj RUNNING WILD a James LaBrie.
AMON AMARTH vydajú 24. júna svoj deviaty štúdiový album „Deceiver Of The Gods“ a ako ochutnávku si môžete vypočuť skladbu „Father Of The Wolf“.

FLESHGOD APOCALYPSE vydajú 16. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records  nový album nazvaný „Labyrinth". Na novinke, ktorej artwork nájdete nižšie, sa bude nachádzať 11 skladieb.

Gréci ROTTING CHRIST sa prezentujú novým videoklipom a to ku skladbe „666“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Kata Ton Daimona Eaytoy“. Klip nájdete pod novinkami.

Kapela CHIMAIRA vydá 30. júla nový album „Crown Of Phantoms“ a ako ochutnávku nám ponúkajú nový videoklip ku skladbe „No Mercy“.

A do tretice nový klip! Tento krát od skupiny ABORYM, ktorý natočili obrazový záznam k piesni „Dirty“, ktorá pochádza z ich rovnomenného albumu. Klip vznikal pod režisérskou taktovkou Alberta Falconeho.

RUNNING WILD vydajú 7. októbra nový, zatiaľ bezmenný album. Pripravovaný album bude už ich 16. štúdiovým počinom.

Spevák kapely DREAM THEATER James LaBrie vydá 6. augusta svoj nový sólový album „Impermanent Resonance“. Mix a mastering novinky mal pod palcom známy Jens Bogren spolu s Tonym Lindgrenom. Artwork nájdete nižšie.