Pondelkové novinky: LEPROUS, OMNIUM GATHERUM, Phil Campbell a ďalší

LEPROUS s novým klipom. AVATARIUM vydajú nový album. OMNIUM GATHERUM zverejnili dva nové single. Phil Campbell zas lyric video k novej skladbe. Novinky aj od BODY COUNT a SKINLAB.

LEPROUS

Prog metalisti LEPROUS natočili nový videoklip ku piesni „Alleviate“ z chystaného albumu „Pitfalls“. Novinka uzrie svetlo sveta 25. októbra prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music.

Melodickí death metalisti OMNIUM GATHERUM vypustili do sveta dva nové single. Prvý z nich s názvom „Chaospace“ je nepoužitá skladba z nahrávacej session albumu „The Burning Cold“. V druhom prípade ide o cover „We Who Are Not as Others“ od SEPULTURY.

Phil Campbell (MOTÖRHEAD) zverejnil lyric video k novej piesni „Swing It“ s hosťujúcim Aliceom Cooperom. Skladba pochádza z jeho debutovej sólovky „Old Lions Still Roar“, ktorá vyjde 25. októbra u Nuclear Blast Records.

Švédska kapela AVATARIUM vydá 22. novembra u Nuclear Blast Records nový album s názvom „The Fire I Long For“. Nižšie si môžete vypočuť skladbu „Rubicon“ podporenú aj videoklipom.

Rap metalová formácia BODY COUNT v súčasnosti mixuje svoju novú štúdiovku „Carnivore“, pričom vyjsť by mohla začiatkom budúceho roka.

Američanom SKINLAB vyjde 25. októbra prostredníctvom Art Is War Records nová doska s názvom „Venomous“. Pod správou nájdete ukážku v podobe songu „Overcoming“. Ešte dodáme, že s novým, dlhohrajúcim albumom, ktorý ponúkne desať skladieb prichádza kapela po desiatich rokoch.