SLAYER ponúkajú ukážku z chystaného živáku. ABBATH a STEEL PANTHER sa hrdia novými klipmi

SLAYER ponúkajú ukážku z nového Blu-ray disku. ABBATH a STEEL PANTHER s novými videoklipmi. WARBRINGER zverejnili nový singel. RAGNAROK vydajú nový album. Slováci ABYSS ABOVE vydali nové EP.

SLAYER

Thrash metaloví titáni SLAYER zverejnili ukážku z chystaného Blu-ray disku „The Repentless Killogy: Live at the Forum in Inglewood, CA“ v podobe skladby „Repentless“. Živák, ktorý vyjde 8. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Records, prinesie záznam koncertu z 5. augusta 2017, z arény The Forum v Los Angeles pod režisérskou taktovkou Wayna Ishama.

Black metalová formácia ABBATH nahrala nový videoklip k piesni „Hecate“ z aktuálnej štúdiovky „Outstrider“.

Glam metalisti STEEL PANTHER natočili nový klip k songu „Fuck Everybody“ z práve dnes (27.9.) vydanej nahrávky „Heavy Metal Rules“.

Thrasheri WARBRINGER vypustili do sveta nový singel s názvom „Firepower Kills“, ktorý podporili aj videoklipom.

Nóri RAGNAROK vydajú 15. novembra u Agonia Records nový album „Non Debellicata“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „The Great Destroyer“.

Deathcoristi ABYSS ABOVE Z Prešova prednedávnom vydali nové EP „Doombound“. „Našou snahou bolo vytvoriť niečo, čo bude zároveň tvrdé, agresívne, ale zároveň atmosferické a temné. Chceli sme vytvoriť niečo, čo vie zaujať deathcoreovú základňu, ale zároveň má potenciál, aby si v tom našli niečo svoje aj fanúšikovia black alebo death metalu. Skombinovali sme tieto žánre v pomere podľa nášho gusta a z toho vzniklo toto EP,“ prezradil Erik z kapely ABYSS ABOVE. O mix a mastering sa postral Talian Simone Pietroforte (Divergent Studios). EP vyšlo pod záštituou Slam Worldwide.