MARILYN MANSON vypustil nový singel. Čerstvé správy hlásia MAYHEM, LINDEMANN, RAGE a ďalší

MARILYN MANSON s novým singlom. MAYHEM, LINDEMANN a SODOM zverejnili nové skladby. RAGE vydajú nový album. Novinky aj od HOUR OF PENANCE a FIT FOR AN AUTOPSY. PURNAMA nahrávajú nový album. Slováci DORA nahrali prvý klip.

MARILYN MANSON

MARILYN MANSON vypustil do sveta nový singel. Ide o jeho verziu klasickej folkovej piesne „God´s Gonna Cut You Down“. Manson trávil posledné mesiace spoluprácou s country rockerom Shooterom Jenningsom, ktorý mu vypomáhal s novým albumom. Ten by mal vyjsť v priebehu budúceho roka.

Black metalová formácia MAYHEM ponúka k vypočutiu pieseň „Falsified and Hated“ z novej nahrávky „Daemon“. Tá má dátum vydania stanovený na 25. októbra prostredníctvom labelu Century Media Records.

Projekt LINDEMANN zverejnil novú pieseň „Ich Weiß Es Nicht“ z chystaného albumu „F&M“. Skladba je dostupná aj v remixovanej verzii od MINISTRY. Spomínaný album vychádza 22. novembra u Nuclear Blast Records.

Nemci RAGE oznámili, že 10. januára im prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer vyjde nová doska s názvom „Wings of Rage“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Let Them Rest in Peace“, podporenú aj videoklipom.

Thrash metalisti SODOM zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Down on Your Knees“ z EP „Out of the Frontline Trench“, ktoré vyjde 22. novembra u vydavateľstva SPV/Steamhammer.

Death metalisti HOUR OF PENANCE zverejnili pixelový videoklip ku skladbe „Blight and Conquer“. Tá pochádza z nového albumu „Misotheism“, ktorý vyjde 25. októbra prostredníctvom Agonia Records.

Deathcoristi FIT FOR AN AUTOPSY natočili nový videoklip k songu „Shepherd“ z chystaného albumu „The Sea of Tragic Beasts“. Novinka uzrie svetlo sveta 25. októbra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Česká black death metalová skupina PURNAMA se v minulých dnech vrátila ze švédského studia Sonic Train Studios. Sám Andy LaRocque, kytarista KING DIAMOND, se ujal mixu a masteringu a tím skupina dokončila práci na svém novém albu „Flame of Rebellion“. Toto allbum vyjde v lednu 2020. Následně PURNAMA chystá samozřejmě křest desky, velké tour i mnoho dalších překvapení. – Tlačová správa

Po lete plnom koncertov a festivalov prichádza DORA s novinkou. Tou je prvý „ozajstný“ videoklip ku skladbe „Tam pod Tatrami“. Keďže títo nitrianski muzikanti vo svojej tvorbe prepájajú folklór s rockom, rozhodli sa to pretaviť aj do audiovizuálneho diela. Výsledkom je ich prvý hraný videoklip k úplne novému singlu. – Tlačová správa