METALLICA CHCE V ROKU 2014 VYDAŤ NOVÝ ALBUM!

METALLICA zverejnila druhý trailer k filmu „Metallica Through The Never“ a načrtla informácie o novom štúdiovom albume. SOULFLY sú v štúdiu. Devin Townsend, Ihsahn a Serj Tankian spojili svoje sily pre dobrú vec!
Na jeseň príde do kín dlho očakávaný 3D film „Metallica Through The Never“. Film je kombináciou koncertnej a hranej snímky bude mať v amerických kinách premiéru 27. septembra. Okrem členov kapely vo filme účinkuje aj herec Dane DeHaan. METALLICA prezradila aj informácie o novom albume! Kapela plánuje na budúci rok nahrať jubilejný desiaty štúdiový album. „Už sa nám minuli všetky výhovorky, prečo sme tak nespravili doteraz. Rok 2014 preto bude našim hlavným cieľom nahrať nový album,“ povedal bubeník Lars Ulrich na festivale Comic-Con.

Max Cavalera spolu so svojou kapelou SOULFLY zarezávajú v štúdiu, kde nahrávajú ich deviaty, zatiaľ bezmenný štúdiový album, ktorý vyjde koncom tohto roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Producentom je Terry Date (PANTERA, DEFTONES, BRING ME THE HORIZON). Ponúkame vám 2 videá z nahrávania novinky.

Trojica hudobníkov Devin Townsend, Ihsahn a Serj Tankian spojili svoje sily a nahrali skladbu „We Are“. Výťažok z nej poputuje na lekcie hudby a nástroje pre deti v Južnej Afrike. Ide o projekt Revolution Harmony čo je séria „all-star“ singlov, z ktorých výťažok ide na charitu.