Legendárny Ozzy by mal vydať v januári nový album. LINDEMANN s ukážkou novej skladby

OZZY OSBOURNE vydá nový album. LINDEMANN zverejnili krátku ukážku novej skladby. UNFATHOMABLE RUINATION a SCABBARD s novým klipom.

Ozzy Osbourne. Zdroj: loudwire.com

OZZY OSBOURNE by mal v januári vydať nový a zatiaľ nepomenovaný album. Ozzy trávil posledné roky koncertovaním s BLACK SABBATH alebo sólovými vystúpeniami. Posledná doska „Scream“ mu vyšla v roku 2010. Podľa Sharon Osbourne bol Ozzyho návrat do štúdia a tvorba novej hudby pre neho obrovským impulzom, pretože sa cítil bezcenný a podľa jeho slov mu chýbal tento život. Avšak v návrate mu nenapomáha ani jeho zdravie, keďže už dvakrát odsunul európske turné.

Projekt LINDEMANN ponúka k vypočutiu krátku ukážku novej skladby „Allesfresser“ z chystanej dosky „F&M“, ktorá vyjde 22. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Brutal death metalisti UNFATHOMABLE RUINATION natočili nový videoklip k songu „Protoplasmic Imprisonment“ z chystanej dosky „Enraged & Unbound“. Tá vychádza 22. novembra u Willowtip Records.

Českí veteráni SCABBARD sa vracajú na scénu novým klipom „Zabil svou duši“. Ale to nie je všetko. Kapela chystá nový štúdiový album, ktorý bude tretím v poradí. Novinka je zatiaľ bezmenná a bude vydaná na jar 2020 prostredníctvom Slovak Metal Army. SCABBARD v tomto období veľmi úspešne koncertujú a je výborné, že sa môžu tešiť aj prílivu nových fanúšikov.