MEGADETH A SABATON BUDÚ MAŤ OD SEPTEMBRA NOVÉ DVD

MEGADETH a SABATON vydajú nové živáky. ICED EARTH začali s mixom novinky. DEVILDRIVER a PATHOLOGY zverejnili nové skladby.
Kapela MEGADETH vydá 24. septembra živák pod názvom „Countdown To Extinction: Live“. Ako už názov napovedá, materiál bol natočený v rámci ich turné v novembri a decembri minulého roka, kedy oslavovali 20. výročie vydania ich albumu „Countdown To Extinction“. Ide o záznam z koncertu vo Fox Theatre v Los Angeles z decembra minulého roku. Tento live album vyjde ako CD, DVD a Blu-Ray.

Švédi SABATON vydajú 20. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records nové DVD, ktoré nazvali „Swedish Empire Live“. Materiál na toto DVD sa natáčal v minulom roku na poľskom festivale Woodstock a na ich turné Swedish Empire Tour. Artwork DVD nájdete pod novinkami.

ICED EARTH
začali s mixom na novom albume „Plagues Of Babylon“. Ten vyjde v januári prostredníctvom Century Media Records.

DEVILDRIVER
vydajú 27. augusta šiesty štúdiový album „Winter Kills“ z ktorého zverejnili titulnú skladbu. Tú si môžete vypočuť na tomto odkaze.

Novú skladbu si môžete vypočuť aj od kapely PATHOLOGY, ktorá chŕli jeden album za druhým. Konkrétne ide o skladbu „Empire“ z ich chystaného albumu „Lords Of Rephaim“ ktorý vyjde 3. septembra.